::keyword::

you guys are soo sick laa!  hahaha.. aku tak abih lagi gelak nih… cilakak laa sapo laa google benda-benda gini and end up at my blog..

this is my first time dapat keyword mengarut macam ni sebab before this aku private search dari google.. so apa-apa yang korang search memang takkan kena ke blog aku… keyword yang selalu aku dapat memang direct url blog aku yang kat blogspot je..

but since pakai wordpress and im still new.. tak reti lagi nak setting itu ini sangat, so i let it be je laa.. and this is what i got!

keyword

so many saiko in this world..

 

now who the heck googled jolok bontot macik tu laju-laju?? hahahahha!  adoi laaa.. kesian macik tu woiih.. takyah lelaju laa pepelan sudeyyy.. and giler kehapa korang nak jolok MAKCIK?  fetish bukan-bukan korang ni hoihh!

and sapa lakk nak berendam dalam kuali?? korang nuntut ilmu kebal ke hapa nak berendam dalam kuali ni? meh sini aku cuak terus minyak panas ataih pala tu..

dah dahh aku nak sambung gelak..  korang memang klaka laa..

puihh~!

 

Advertisements

:: U are so Suwit Laar ::

Yesterday, there was a small wave of earthquake and im on d 8th floor, working at that time! First timer, a bit cuak dan pucat.. Habis aku wassap, tuwit and msg kt fb.. Takuit kot2 bangunan relai, at least ive said something juz to let anyone knows, aku ada kat situ!

salah sorang yang aku message, enche asben la..sebab dia kat mesia skg ni..harus laa aku nak kabo kan!

so suwit la laki gua ni..

aku ngah kalut huru hara jiwa, dia bley sibuk layan telipon kawan dia..

gigit karang baru tau!

:: bela denesor ke hapa budak nih? ::

did u read bout that kid yang ado penyakit misteri tu?
yeahh.. pasai badan kecik tapi nauzubillah makan macam bela denesor dlm pewot tu..
bila baca artikel tu, teringat ke si kering gua..

yeaah since baca pasai budak tu, aku suka nyakat, ckp enche asben ada penyakit ngengada misteri jugak..
apa tidaknyer.. makan banyak tapi cekeding gitu jugak! berat dia dah nk dekat aku ok… amat tak aci tauu!!
aku ni kemahin laa berdiet takmo makan nasik laaa, sekat sana, sekat sini.. tapi still turun naik takat 0.5kg je beza..
tapi dia, releksss je menghentam watever he likes tapi tak gain a single kilo pun! MENCIK!

ke banyak ternak cacing budak ni??

HAHAHHAHAHAH!!

tapi kan semalam, aku rasa aku pun dah tersampuk ngan penyakit misteri laa…

malam tadi gua bikin 6 keping roti telo with 3 biji telo..
then tumis some baked beans with some onions n garlic..
then goreng hotdog (which i took only 1.. the other 3, si kering hentam-ni pesai aku gigih nk terangkan ni?-defensive mode)
HABIS aku hentam sume tu sorang2!!
gerun tak? gerun tak?

tapi aku rasa ni bukan sb penyakit misteri ni…
ini more to PELAHAP namanyer!!
hahahahha!

and now aku tak brani nk pi timbang berat…isk! isk!

:: penangan berbuka ::

ni citer lama..
biasa aa aku.. takyah aku nk list kan alasan2 aku ek.. korang pun dah sedia maklum aku memang malas! hehehe
bila main mood baru teringat nk citer..

alkisah ni hari pose ke brapa pun aku tak ingat.. aku rasa lepas besdei aku kot ni.. sebab on my besdei, si Asrol ajak Iftar kat umah dia.. kagum sat aku sehh sebab dia ni bujang! tegar tu jemput kitaorg makan kat umah..pehh! untung sapo bikin laki nih.. husband material sungguh! hahahaha!

time pegi Iftar kat umah Asrol tu, aku buat daging dendeng….
aku terbuat portions skit sebab biasa aa aku tak reti lagi nk bajet2 bila masak untuk ramai.. dah biasa masak utk dua org je…so takley aa nk tinggai skit utk stok sendri.. aku bawak sume ke umah Asrol, makan sama2 kat sana je laa..

::Madi, Enche Asben & Asrol (chef of the day)::

esok tu enche asben request lagi lauk tu.. tak puas makan aa tu… and kebetulan before that, Haji Hassan dari Constatine mai Algiers and dia bawak sayur kangkung and bendi yang dia tanam sendri kat sana untuk kitaorg… rejeki sangat2 meriah! alhamdulillahhh~!
so berbuka ari tu aku bikin daging dendeng and kangkung ikan masin goreng belacan… i even make some karipap! enche asben takmo karipap, dia gigih melipat samosa guna inti karipap aku tu..

lepas berbuka, as usual Magrib sat then aku terus melingkar depan tv… as for enche asben, dia kembali ke posisi asal yakni, di depan lappy FINK aku tu.. memang dah jadi hak mutlak dia la lappy tu.. aku bley kira ngan jari brapa kali je aku pegang laptop tu skg.. sebelah jari pun tak abih kira weh! punyer laa dah rupa aku lak meminjam dia punyer kengkadang tu bila aku nk pakai sat.. kena mintak izin lagik sambil dia tunggu kat tepi lappy tu…!

eh? melalut ke mana ni che sue..? heh!

aku biasa aa time kui 8pm adalah  melayan The Simpsons.. tup2 aku pasan senyaaap je enche asben ni..selalu tu ada gak laa menguit2 membebel2 kat aku tah pebenda yg dia baca kat intenet tu or tengok buletin utama kan.. dia suka membincangkan berita ngan aku time aku ralit tgk katun..! walhal aku ha-ha kan je, paham idak pun…

then terpandang laa aku aksi ini.. ekskius the seksiness! heheheh!

:: mati aku kalo dia tau aku snap ni! hahah!::

:: tang earphone tu yg mahal tu! ::

hahahhaha! ceh.. dah tergolek rupa eh!
penangan ‘kenyang pewot, senang ati’ sangat la ni…
yang tak menahan tu tang earphone tu.. still lekat kat pala..!
menggunakan kepakaran paparazi terhebat, gua snap guna HP je gambo ni…
siap silent kan dulu HP tu tak kasi bunyik ‘kcik-kcik’ dia tu.. hahahhaha!
tapi ada gak flash terkuar… sib baik nyenyak bebeno kekdah nyer..
tak sedau apa dahhh…. ekekekkeekek!

abih laa kalo si kering baca blog aku lepas ni…
sure dia kena berjaga2 ngan aksi dia tiap kali aku ada kat umah..

apa nk buek bang weh.. ko tak kasi aku anak lagi..
hah aku pamer laa citer ko je dlm blog ni…

lalalallalala~!

::juz a lil story to start a day::

yeaah..it turns out there is a silver lining in every cloud..haiy~

this week at first i thot it wud b like hell..yeaahh after hearing that my name got stuck in CTOS..already killed my gud mood that week n im ready to drown in my emo..hahaha..but luckily theres my MOM! yeah! my superhero..err more to superwoman..

last sat she came for a visit..hmm..having my mom at my house is like..heaven! 2 days at my house n she’d already redecorated my house! kekekee..all turns to PINK..n most importantly..me n pijot were pampered wit our carving to eat delicious meal…24/7 there’s chef at our kitchen..hahhahaha..my mom likes to stuff her kids till we can no longer eat no more..lookd at the size of my bro!! he’s the living proof of my mom’s work of art! n my sister oso…but she’s on diet now..hmmph~ but does she really can resist my mom’s cooking? hahhaahaha~

owh..last nite we went out for a movie..me, pijot, jaar n my mom…jaar’s treat! we’ve picked Jangan Pandang Belakang (Dont Look Back)..its a malay horror movie..i dont know why this movie gets to me..usually im not scared of anyting that easily..mayb the sound effect n the element of suprise of the movie are very good..hahaha..me n pijot hmm..n jaar oso mostly watched the movie with our palm covering our face! hehehe..viewing thru our fingers…n popcorns everywhre! quite funny tho..hahahha! mebi this is a malay ghost so im quite believed in it..not like korean or thailand ghost..different religion so it doesnt scared me much!

after this..my mission is 9:56…its a thai horror movie..hahahha! anyone who like to join?