::borak sat::

ola everyone!
dah lama tak berceloteh kat sini.. rinduu nak merepek benda-benda tak penting tapi tu aa tiap kali ada je aku nk taip, tang tu aa keja mai..
or i got distracted by website Lazada !
hahahaha itu lagi satu musibat beso tuu.. terjebak ahkak dalam kancah yang tiada penghujung!
tau-tau kang enche asben wassap tanya ni beli apa lagi ni, posmen anto parcel kat umah ni?!
eh? terbeli la pulakkkk.. ihikss oppps!!

soo…
how’s work? so far so good.. thank goodness aku dapat roommate yg ohsem kat opis ni..
Cik Milin namanye..
otak best and tak lokek belanja makan! and most of all, dia KUAT GELAK! hahahah terhibur iols duk dengan dia ni..
hal bos lak, hmmm… what can i say, tak selamanye ko akan dapat bos baik..
so kiranye that time is now la!
stress kadang-kadang bila kena marah for something soo remeh tapi aku diamkan jer..
ko nak lawan pun tak guna, paling kuat pun aku luah ke Milin jer laa and she ended up buying me eskrem or something laa to cheer me up! heheheh..

now aku dh jadi warga Putrajaya.. how’s life here?  it is great! just stress sekali sekala je aa dengan cara pemanduan orang Putrajaya yang kadang-kadang terlalu romantik dan tak reti kasi signal kiri kanan!
opis dekat, soping mall dekat.. pasar malam 2 kali seminggu.. apa ada hal?
kehidupan yang tenang laa i would say..
nak melawat mama pun dekat jer..

how’s si kenitmon? hehehe she’s super lasak skang at the aged of 11-month, ya tuhannn.. takleh lepa langsung, kang tau-tau dah ada bawah meja or atas sofa!
dulu dia perlu ada bantal kt bawah sofa untuk dia jadikan tangga nk panjat sofa tu, but now, NO NEED ANYMORE! kemain kangkang dia panjat sofa tuu..
macam pagi tadi tengah aku iron tudung, terdengar suara dia kt hall, jenguk tengok rupanye dah ada atas sofa, dedi tido mati kat bawah tak sedau anak dah panjat merata! grrrrr~
peh tu tak reti turun lak tu, dia nk junamkan kepala dulu ke bawah! ya rabbiiii, tersedut perot mak ko tengok aksi stunt dia nih hahhh!
jenuh aku ajar, suh turun bontot dulu.. dia relekss je gegelak ingat mak dia wat sarkas ke hapa nihh..

kalo nak citer pasai my lil pokemon ni, memang menjela-jela satgi blog aku..
sebelom orang muntah darah baca hal anak akuu jer as if macam aku je ada anak, better stop laa..
heheheheh!
ive already crowded my insta with my lil pokemon so blog ni kita citer light-light sudeyy..

ok u gais.. next time borak lagi..
nak get redi gi zumba..
apa? haram? haramzadey laa sangat.. lantak aa korang.. yang penting mek berpeluh sebaldi, itu yang fenting..

kbai!

Advertisements

Mai Komen Skit...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s