::eh dah Mac?::

cehh.. kemain ye yee jer aku konon nk sambung berkarya bulan Februari aritu..
ni dh masuk Mac, still kat takuk tuuu jugak! heheheh!
sorry laa u gais.. iols very the bizi like menteri..tp iols xrembat 2.6bil ek.. eh eh?! opss! jgn tangkap sayaa!

ok, mari update a bit laa.. ni pun bukan apaa, semalam ada sorang mesej tanya kenapa blog aku sunyi skang ni..
hihii terharu mek bila orang tanya gini… ada lagi rupanye orang baca blog aku yang merepek ni?
tapi tu laa, konon ingat boleh laa bermahakarya kat opis, huh! nan hadoo laaa..acik skang dah ada bos baru.. lady bos lak tu!
skit-skit minta kopi..sat kang minta air panas lak..sat-sat kang tanya kenapa bilik dia panas laa sejuk laa.. pelbagai lagi laa…
aku ni dah aa muka tak reti selindung.. kalo bengang, sure terpancarrr je kat muka tu! hahahah!
lantak aa kau bos, sila aa paham betapa iols ni dah rasa a bit annoyed dgn kehendak maharaja cina ko ni!

hope that answered it all lah ek..
owhh lagi pun iols bizi nak settlekan keja-keja tertangguh sebab beranak awal dulu pun iyer gak.. filing dah tinggi mcm gunung Fiji hahh!
kena settle lelekaih sebab mek dah nak balik for good next month.. wuhuuu!

haah laa.. acik dah kena panggil balikk after 7 years bertugas di oversea… suspen betui nak balik Mesia ni wehh dengan equinox segala bala tuu..
gerun memikirkan anak winter hamba tu karang berpeluh macam mana pulak kang dengan cuaca panas n kering lekat2 kat Mesia tuu..
skang kat Taiwan tengah Springwinter (spring yg rupa winter!! siap boleh snowing lg oii) dengan humidity yang 90% nyerr.. adoiii memang harus terkejut queen Arissa aku tu kang..

all in all..
everything is fine.. haih bila nak karang citer experience beranak ni??

demmm!

eerrr.. ok laa ek, nk sambung buat filing balik..ni iklan je ni..
heheheh!
kbai

Advertisements

3 thoughts on “::eh dah Mac?::

Mai Komen Skit...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s