::hello 2016::

fuhh..bulan Februari baru aku nk start blog balik *sapu2 sawang*
sori aa lama bebeno tinggalkan blog.. ati tu terkinja-kinja nak nulis tapi ada jerr halangan nye.. ni baru rasa ada mood skit..

officially, aku baru start keja balik bulan ni.. yes! aku cuti bersalin since November 2015.. i terberanak awal yuols..
tak nyenyabor si kenit nak kuar tengok dunia.. that topic i will write it later.. itu wajibulghunnah kena catat dalam blog for my future record tuu.. kot aa dah nyanyuk nak bercerita balik ke anak tak ingat, boleh rujuk blog ek..
hahahah…!

hmmm.. banyak ni nak citer wehh.. citer beranak, citer itu, citer ini..
dah start keja baru sedap skit nak taip blog sebab guna PC.. kat umah laptop iols memang kesuraman kat sudut.. malas betui nak plug in peh tu berbelit-belit laa nk tarik wayar itu ini.. nak cari posisi selesa pulak.. aaahhh tak kuasa..
kat opis jugak sedap kalo nak berkarya…
tapi tu aa, nama pun kat opis, time pree je aa boleh nak menaip blog pun..

eh ok laa.. perot meragam pulakkk!
jimbet betei… *kepit-kepit lari ke jamban*

Advertisements

Mai Komen Skit...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s