::datim wiken::

before i forget..last Sunday keluar dengan enche asben..
just d two of us..
since Sabtu kejadian nasi ayam masing-masing overdose and tak larat nak pick up our lazy bum to go out maka hari Ahad laa kita jengjalan ek..

sebelum keluar, aku buat charkueytiow dulu for brunch..
lewat gak kitaorang keluar..
lepas Asar baru keluar..nasib Asar pukui 3 lebih sekarang ni..

takde motip ekceli nak keluar ni..saja nak cuci mata..lagipun cuaca cantik and tak sejuk sangat..
enche asben ajak g Viewshow, dekat Taipei 101 nun..
cadangnye nak lepak sambil pekena french fries..
tengok entertainment free kat ruang legar between building kat situ..
ok la kan..

then we entered this one mall, baru rasanye..
enche asben nampak kedai eskrem, terus ajak try..
aku layankan je even tertelan-telan ayo liur tengok rega eskrem cenonet pun RM3!

image

image

tuu yg dalam cawan kekecik tu, each is NT30 (RM3+) ek..
eskrem enche asben pilih biasa laa dia, mango sokmo..itu dekat 25hinggit kot!
but since i dont wanna be a sourpuss and ruin d moment..
takpe laa sekali sekala datim dengan laki kan..takmo laa nak berkira sangat..

after that kitaorang sambung cuci mata and window shopping..
tapi dah terlajak masuk kedai NET ni, terbabas gak iols rembat 2 baju!
hehehe..nasib its on sales so ok la, a bargain la khen..

image

penat jalan, enche asben dah lapo..
mula nak gi makan benda ringan je, our feveret potato place tu..
tapi enche asben ajak gi Bellinis lak..
its a pasta western Restauran kat situ..
hmm ok laa..jom laa..

image

appertizer fruit salad

image

crispy calamari

image

vegetarian spagetti in tomato sauce

3 benda ni je kitaorang order..
ok laa just nice portion for us two..
licin!

image

mine – ice peach tea

image

him – lemonade cherry

total for our dinner dalam RM100+
hmm..
sekali sekala boleh laa..
it was fun datim with my halal boipren..
even tak jalan pepegang tangan, it is still the best wiken ever spend with him..

kbai..

Advertisements

Mai Komen Skit...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s