::bizi bee::

dah 8 hari masuk tahun baru and bru hari ni ada chance nak membebel kat blog..
ive been bz this week..
tak tau laa aku bz kehapa benda..
tau-tau je dah pkul 5pm..
tau-tau dah malam..
ZzzzZz..

n these couple of days tido pun tak best..
mebi otak aku penat..
mimpi menda sume mengarut-ngarut!
there’s one time aku mimpi memberak di dalam jamban berhantu!
kemain antu jamban marah sebab aku tak flush!
jadahh oii berak tak flush ni??
n thank god aku tak berak bebetui atas katil!
mangkit-mangkit je memang aku sakit perot..

and last week juga hari clumsy aku..
memacam laa kena..
mostly kat jari aku aa..
aku sagat my finger knucle kat door nobs..
twice..tempat yang sama!
aku sagat my lil finger kat penyagat time nak sagat timun untuk buat roti john ke enche asben..

image

tertinggal kulit aku kat penyagat tu..
yeay..OUCH!
memula tak sakit langsung tapi there’s a lot of blood la..
tak padan jari kelingking..
since kena kat tangan kanan, memang terkial-kial laa..
nasib enche asben tolong buh plaster..

image

and time nak tuko bandage, sekali dia kering and melekat kat isi!
aaaa..terus perot aku rasa berpusing-pusing and feels like throwing up!
memang nak muntah jadinye..terbelahak2 angin dah aku..
and the sensation of pedih denyut everything is coming altogether as a team!!

dah laa terkial-kial dengan tangan kiri time nak buat tu..
God!!
aku tak mo minta enche asben buat sebab im scared dia buat kasar kehapa..
kang tak pasai kena terajang pulak kang laki aku..refleks!
last-last aku guna cotton bud, dab it in minyak gamat dan pepelan sapu part yang melekat dengan plaster tu..
alhamdulillahh dia nak pisah..
legaa…

drama kan kisah jari aku?
hahaha..nampak sangat takde life..
tapi reli weh seksa juga kalo takde jari kelingking ni..
lumpuh sat fungsi tangan kanan aku..
nak suap nasik pun jadi tak best..

owh before i forget..
ini aa dia penyebab drama ek..

image

kbai!

Advertisements

Mai Komen Skit...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s