::kembali bersiaran::

its been a while since i last came here..
aku takde mood nak berblog sebab i hated my own blog’s template!
hahahahah!

reli weh.. takde mood bila rupa blog ko tak cantik..
aku nak beda-beda sendri tak reti..
aritu pandai-pandai sendri, outcome tak kena taste!
maka sebab menyampah, maka aku biarrr jer terbujur kaku gitu jer..
malas mak nak kisahkan dah..

tapi arini sebab berjaya tuko font..
kurang skit sakit mata aku..
rasa macam nak upah org jer untuk cantikkan blog nih..
tapi satgi orang tu tanya aku nak macam mana, aku lak tak tau apa yang aku nak!
hoihh macam-macam laa kau chesue oiii!

ekceli aku banyak je nak dicarutkan diceritakan…
tapi sebab nyampah dengan rupa blog sendri, terbantut abih citer dalam sanubari gua..

*snortt!*

sorry..iols sesema arini..
nak menaip jer time tu aa hingus nk wat aksi waterfall..

since gua getik dengan rupa blog sndri, most of my ranting is on twitter la..
tapi nyampahnye tuwit ni, patah perkataan terhad..
u need to be specific, adjust your wording to fit the window..
kang berjela-jela asik nama akuu je kuar kat newsfeed orang, benci gak dek orang karang..
tak pepasai kena caci!

eh ok laa stop dulu..
ni kira intro pemanas enjin je laa ek..
nanti sambung lagi..
bos dah masuk laa pulok!
kata aritu tak masuk dahh…
ceh!

Advertisements

Mai Komen Skit...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s