::keyword::

you guys are soo sick laa!  hahaha.. aku tak abih lagi gelak nih… cilakak laa sapo laa google benda-benda gini and end up at my blog..

this is my first time dapat keyword mengarut macam ni sebab before this aku private search dari google.. so apa-apa yang korang search memang takkan kena ke blog aku… keyword yang selalu aku dapat memang direct url blog aku yang kat blogspot je..

but since pakai wordpress and im still new.. tak reti lagi nak setting itu ini sangat, so i let it be je laa.. and this is what i got!

keyword

so many saiko in this world..

 

now who the heck googled jolok bontot macik tu laju-laju?? hahahahha!  adoi laaa.. kesian macik tu woiih.. takyah lelaju laa pepelan sudeyyy.. and giler kehapa korang nak jolok MAKCIK?  fetish bukan-bukan korang ni hoihh!

and sapa lakk nak berendam dalam kuali?? korang nuntut ilmu kebal ke hapa nak berendam dalam kuali ni? meh sini aku cuak terus minyak panas ataih pala tu..

dah dahh aku nak sambung gelak..  korang memang klaka laa..

puihh~!

 

Advertisements

Mai Komen Skit...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s