:: anni tak anni? ::

pejam celik pejam celik..udah 6 tahun rupanye i iz kawen!
hahaha..
laju nyerrrr…

yang bestnye tahun ni..
aku adalah lupa ulangtahun sendrik!!
KAH KAH KAH…
belom kawen berpuluh taun.. spoloh pun blum jejak lagi, dah nyanyuk tak hingat..

anni aku adalah hari Sabtu, 16 November..
tapi im soo focused on 20hb, tu yang aku jadi lupa abih tarikh sebelah nyebelah segala..
ehemm.. gua nak balik cuti-cuti mesia wehh lusa!!
wuhuuu!!

anyway, tengah baring nak tido malam tu baruu sedau tarikh anni sendirik!
hahahha..
ate time tu dah baring ataih katil tunggu nak popok diri to sleep.. and time pun dah masuk 17 November punn masa tu..
ahhh malas aku nak wish-wish..
asik akuuu jer.. so tahun ni kita wat derk jer aa..
so, derk it is….

tapi esok tu aku tukau je aa gambo kat FB..
aku tak up apa pun status..only recycle gambo tahun lepas ni je..

tapi mebi obvious kot gambo tu, orang tau aku tengah meraikan ulangtahun perkahwinan..
so, bertalu-talu aa wishes masuk..
sangat detective betui rakyat FB ni kan.. very the tepat tekaan!
and as usual gak.. laki mak tak wish punnnggg..

sampai ke hari ni dia tak wish..
which i expected already ekceli..
ahh laki gua bukan romantik pun..
so takyah laa nak sentap-sentap bila takde apa-apa special untuk hari-hari special nih..
dah tepu gua..

tapi aku tau dia tau its our anniversary..
sebab pepagi dia mangkit buat roti kaya, rajin pulakk bako kan roti untuk aku tanpa diminta..
then time dinner, aku ajak makan luar jer and i want kueytiow sup kat Restoran Sofia tu..
dia ikut jer, even dia macam nak ajak aku makan tandori..
and aku baruu je melantak kueytiow sup tu last week!
hehehee..
love dont need words..
enough if u make my tummy happy!

oo..then ari Ahad aritu dia temankan aku gi cari barang kawan aku pesan..
aku saja jer cakap nanti aku nak gi Taipei 101 cari barang Pjotchan..
tup-tup dia yang berlebih tanya aku “eh tak siap lagi ke, kata nak gi 101?”
heheheh..

so mari aa kita..
barang yang aku nak cari tu ekceli bedak compact Etude..
Pjotchan kata kat Mesia brand tu a bit pricey..
sini adalah murah and aku ada membership, so dapat diskaun lagi..

sibukkk enche asben aku nak ikut masuk sekali kedai tu..
aku suh dia tunggu luar je, lepak isap okok..
iyer aa ..kedai pompuan kann, ko nak masuk wat for?
takk, nak mengekor bontot bini jugakk..
tak senang aku nak membelek barang jadinye..
dia duk peratiiii je apa benda aku test..

kalo perati senyap takpe gak..
ini banyakk pulakk komplen dia..

eh takpe ke Sayang pakai tu? mana boleh test la!

eee apa benda tu? tah hapa-hapa je korang punye barang nih… 

argghhh! stress aku..
aku nak belek lelama pun jadi tak fokus..
banyak kali aku halau soh kuar..

B, gi tunggu luar gi!

sesengihh takmo kuar gak..
laki sapa laa nih??
dalam duk ngekor sesenyap tu, rupanye sibuk perati benda gak tu…
dan pow mask muka mango untuk dia..
ewahh…

tapi dalam kasi aku stress tu, bagus gak dia follow aku masuk tu ekceli..
terus aku tak brani nak amik benda merepek-repek sangat!
aku ni segala benda mak nenek kat situ aku rasa PERLU.. walhal takde pun takpe benda tuu..
heheheh..
ke memang modus operandi enche asben untuk kontrol pembaziran bini dia ni??
jeng jeng jeng!!!

eh ok..
catch you guys later..
later tu means bulan depan aa kot!
i iz cuti 3 minggu wehhh!
berjimbaaa sambil tambah kilo di bumi Malaya…
hahahahah…

Advertisements

4 thoughts on “:: anni tak anni? ::

Mai Komen Skit...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s