::anti-theft for your fon::

mebi aku ketinggalan zaman tapi lantak aa nak citer gak..
hehehehe..
aku ni kadang-kadang skeptical skit ngan apa-apa apps android ni..
dah aa tak caya, takmo lak terai test ke hapa kan untuk pastikan kebenaran dia..

dalam android aku tu, aku donload 2 jenis antivirus..
satu Lookout and satu lagi AVG antivirus..
aku donlod sekadar untuk ADA..
aku pasan fungsi Anti-Theft dia tapi tak penah aku heran..
until NOW!

ekceli dah lama aku nak terai kebenaran dia..
betui ke dia bley trace my hp if ilang segala..
so i did my own experiment..

and aku puas ati aa dengan yang ini..
for you guys yang nak terai.. this apps can be downloaded from Google Play..
then bukak apps tu and follow the instruction la..

and you need to register using your emel..
nanti dia akan kasi verification kat emel korang..

for details..bley baca kat How To Use Anti-Theft tu..

im not sure bout the text message commands tapi aku try the web console command..
all u need is to go to this website www.avgmobilation.com
and login using your registered emel..

from here, korang bley instruct your phone to SHOUT..
ini aku dah test tadi..
yang tak best, dia shout using my ringtone..
as for Lookout punyer anti-theft dia nyer SHOUT bunyi macam alarm neno neno gitu..
which is good.. bley nakutkan pencuri fon kita tu!
or lebih mudah nak cari fon bila kita misplaced gak..
hehehhe..

but the best part adalah the LOCATE function ah..
you can easily locate your fon eventhough the thief switch off your fon!
its like a version of a Friend Finder but more detail!
hehehe this is sooo good for spying someone you know..ehem!
this function doesnt need GPS mode on your fon to switch on pun..
tadi aku test, aku tak on my GPS button..
this one dia trace mine from fon WIFI signal kot.. sebab that one obviously, aku tak off

also, you can LOCK, UNLOCK your fon from afar..
and for safety reason, you could WIPE your fon memory also..

hmm.. that is it aa kot..
if korang ada apps yang lebih best, plizz share gak..
mana tau aku ketinggalan zaman skit..
owh this two antivirus also did a good job in protecting my fon..
dia scan everything first bla bla..
as any good antivirus would do la kan..
hehehhe..

ok ok time for a break..
bubye!

Advertisements

Mai Komen Skit...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s