::besdei stori::

nothing spesel..
when u passed the 3.0 version, u lost interest to count your own birthday..

so how’s my birthday this year?
same as usual.. lots of wishes on the FB..
wishes pouring from wassap n sms oso..
and also 1 call from BFF trying to ‘juai MLM’ or anything scam she’s trying to do..
HAHAHHA!
lengkali guna line orang len ek..
terpampang gambo awak bila call hp ni wehhh..

as for enche asben..
kat pintu time aku salam nak gi keja baru wish!
yeay..so romantic la you nih *jeling*
2 nights ni a row enche asben also gave me a pardon from kitchen duty..
bawak gi dinner luar..

my boss pulak banje lunch at Honda Japanese Restaurant..
best gak..
dekat jer dengan opis..
mula-mula boss kata makan bawah opis jer aa sebab time tu ujan lebat..
typhoon TRAMI is coming ekceli..
tapi opiser aku yang len tak layan sangat makanan restoran bawah tu..
so i told boss, i want sushi ah..

the fish was marvelos!
miso sup dia setap gilerr..
haihh..so sad aku tak reti nak baca menu tu and they cant speak English..
if not aku dah repeat by masef..
hmmph!

my boss tak dan beli adiah katanyer so dia kasi je duit for my present..
hahhaha! its ok boss..
i will treat masef with a nice shoes!
ive been aiming for this shoes for century..
dok laa pandang je dari cermin display soping complex nih..
so this is THE day..
lepas opis aku plan nak pi aa rembat..
told enche asben i will be late bla bla bla..
tup-tup dia nak itut.. katanyer terus pi dinner luar aa lepas tu..
hmm.. sumting fishy here!

as i thot so..

yeahh..
dia yang lebih menerai..
and lastly, dia yang membeli that day!
as for me…

takde SAIZ!!
and yang mana ada saiz, tak selesa or ketat or kaki kembang!!

benciiii…

nasib baik laa something showed up earlier that cheered me up..

my very own first FASHIONVALET dah sampai!!!
i put my order on 16hb August, hari Jumaat..
and ive got my package today, on my BIRTHDAY, 20 Ogos..
4 days trip.. tolak Sabtu Ahad so total of 2 working-day la..
but still.. there is no better day for this baby to arrive than my DAY!
yippee!

so, not getting a new shoes is ok laa..
at least i got this..
pengubat hati gak nih…
even it came from my own pocket..
consider self-treat gak laa..

ok laa..enche asben dah bising soh mandi!
hahahaha..
aku tak mandi pagi lagii..!!
hari ni kerajaan Taiwan declare cuti sebab typhoon..
gini aa rupa bila cuti..

eh babai laa!

Advertisements

4 thoughts on “::besdei stori::

    • aujinzhahahaha..jgn ditanya part tu! i iz forever 21 ek..lalala!tiap kali taufan kaw2 punyer, kerajaan depa akan kuar statement soh tutup opis..bleh tahan laa teruk tp area umah kami tak teruk aa..ujan lebat n angin jer aa..

      Like

Mai Komen Skit...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s