:: Jualan lelong murah ::

first of all, entry merapu chesue postpone sat..
ni ado wat kojo kebajikan nih hah..
heheheh!

actually, im just helping a friend..
she’s been thru a rough moment and in need of some money..
so there are few of her things she wants to let go..

so firstly, here is her L-sofa..
still in good condition..
dia kata nak juai sebab dah sempit rumah katanyer..
RM140/=

yang ni still baru sangat-sangat..
kabinet rak pinggan mangkuk..
dia tak pakai lagi, sekadar buh pinggan skit jer tu hah..
bahagian len dia tak sentuh pun lagi, biar kosong..
takut sok mereput je situ, so dia nak let go..
RM230 (nego)

ni menarik!
nasib aa aku takde anak..
ni keta menan anak dara dia..
function ada self-drive and remote control..
aux can play ipod, ado lampu and lagu lagi..
ni nak let go sebab laki dia dulu dah beli macam ni tapi motor version so dia kata watpe nak simpan banyak-banyak..mana nak parking?
semak and sempit! umah kecik..
so price is RM230/=

preloved original Authentic Guess bag..
still in good condition..
let go at RM100 jer..
no nego ek.. dah abih murah tu..
 

Lastly, rak tv..
panjang 4 kaki.. still in ok condition except cermin pecah sebelah tu..
biasa aa, anak dua orang kekdah nyer..
nak let go at RM200/=

ok sume barang-barang ni if korang berminat, boleh aa contact direct tuan tanah ek..
aku ni medium perantaraan jer..
korang bley roger dia kat 018-9679018 (zana)..
if nak nego ke hapa, up to budi bicara dia la ek..
tu yang aku letak sume tu rega yang dia mintak..
if korang pandai bodek, kot bley dapat murah lagi, itu korang nyer deal aa..
aku tak dapat apa punn..
komisen tuan penasihat 25% pun takderrr..
isk! isk!

owh.. ni sume adalah cash and carry ek..
area of pick up, AMPANG..

so selamat bersoping!
hehehhee…

Advertisements

2 thoughts on “:: Jualan lelong murah ::

Mai Komen Skit...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s