:: i mish yu, my other haf ::

i mish you asking me to buy your kacang merah bun every other day..

i mish when u scolded me each time i put the dirty dishes in d sink without washing it first..
or didnt use the coaster for my cold drink..
or putting my stuff here n there..
or didnt refill back the bottle with water after finishing it…

hehehehe….

yeahh gua mushy-hormonhaywire-PMS hari ni..
rindu enche asben sangat..
2 weeks dah nih..
wuwuwuu…

for those yang tatau..
si kering gua still kat Mesia lagi tu..
aritu kitaorang balik Mesia sesama untuk tahlil abah aku (100 days) tapi aku balik Taipei dulu sengsorang..
aku cuti seminggu jer..
aku serba salah nak cuti lelama bila ada bos so i let him stay to settle the other things..

enche asben banyak sangat hal lagi nak kena settle..
aku cuti seminggu tu memang terkejar-kejar sangat…
tak dan pun nk balik Keratong jumpa mertua..
sibuk ngan hal tahlil abah, kejar balik KB lawat kubur abah, gi bayar fidyah abah, gi settle upah haji abah..
dah la panas merelit Mesia wehhh..
perghhh.. rasa macam tengah prektis nak masuk …………! (isi mana-mana korang pikir seswai)

so now gua bosan tahap max..
sunyi toi rasa umah bila tak dengar bebelan enche asben..
ini aa dia kan.. bila dekat, nyampah nak bertekak jer..
paling stress bila dengar ayat dia start with “Lengkali”

“Lengkali, if nampak rambut sayang kat lantai tu, kutip buang dalam tong sampah tau..”

“Lengkali, tarik benda ni macam ni dulu..”

“Lengkali, susun macam ni.. meh orang tunjuk..”

haiyoo..
bila jauh, rindu wangiii ler pulak.. ewah!
hahhaha…

lekaih laa balik B…
the bed looks extra big when u are not here to share it with me..

hik hik hik..
Jumaat ni enche asben dah nak balik!!
and he’s bringing extra luggage..
MY MOM and MY LIL SIS!

cant wait!!!!

Advertisements

8 thoughts on “:: i mish yu, my other haf ::

  1. allololooo tohmey tohmey angat drawing nko tu…bertambah suwitttt bila baca “bila jauh, rindu wangiii ler pulak.. ewah!” hahahahaha… aku paham weh…been there…lagi lah lama, berbulan2 weh..

    Like

    • aujinzsapa kata tak de sapa rindu ko tu ojin wehh..ce ko senyap 24jam dr tuwit tu..jaminn ramai carik..tapi if ramai jantan yg cari tu, ada somethg wrong somewhere la kot..ahaks!

      Like

Mai Komen Skit...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s