::toilet Restaurant::

Balik jer dr opis, geng dah roger tanya nk itut pi Ximenting tak.. Uihh enche asben laju jer say yes! Baguih gak, achik maleih masak ni.. Kat sana ado gerai kebab halal.. Bedal jer la! Pi nek MRT Nanjing stesen (route coklat), benti kat Fuxing tukar route biru pulak n straight to Ximen stesen.. Ximenting ni macam Bukit Bintang la.. Memang best soping.. Benda comel2 belaka! Kitaorang sampai je terus menghala ke kebab dulu.. Si mamat ni aku lupa lak nama.. Rupanyer org Algeria tapi membesar kat Tunis.. Patut laa muka familiar ke’Algerian’ dia.. Hihihi! Dia kawen ngn Taiwanese..terus menetap kt sini, niaga kebab.. Dah tapau kebab, kami berarak ke kedai ni.. Very unik ek… Yes! Modern Toilet Restaurant.. Sapa2 penggeli tu, jangan la mai.. Wat rugi je kang.. Here, everything is basically served on a plate or bowl bentuk jamban, bekas kencing etc.. Anything to do with toilet n bathroom laa.. Even d table is a bathtub.. Siap ada shower head lagik.. N your seat is a toilet jenis duduk tu ek.. The seat jenis colourful la.. The main attraction is their ice cream.. Haa ini memang menarik ek.. They served it in a toilet cangkung ek! Hihihi… Mine not that euww if u look at it.. Cuba korang amik eskrem cekelat.. Hahaha! Ours can be shared around 2-3 people aa..beso! Rega NT$100 (RM10).. If nak sengsorang makan, try this one.. Mampu? Hihihi.. Sesapa urat geli dah putuih, meh la bertandang ke tmpt ni.. Jamin menarik.. Kitaorg xmkn sebab dh ada kebab.. Tapi sini ada gak makanan berasaskan seafood so u can try.. Member kitaorg ada la try mee ke apa tah.. Macam berkuah la.. They served it in a toilet jenis duduk tu! Hihihi.. Tmpt ni tutup around 10pm so kena mai cepat la..around 9.30pm dia dah xkasi masuk dah.. Abih melantak, kami sambung jalan2.. Penat jalan, balik! Aku, enche asben, Iwan, Nisa n lil Rayyan turun sekali kat Nanjing stesen.. Masing2 malas balik lagi so sambung lepak pekena kopi kat Hooters.. Sesapa tau apa Hooters..baguih, xyah aku terangkan dah.. Sapo xtau, pi google ek.. Tapi asia punyer Hooters jgn berharap tinggi aa boobies beso watermelon.. Asai ado cleavage sudey.. Masuk toilet dia.. Hambik kau! Jangan laa ajak makcik pakcik mai tmpt ni ek.. Istighfar panjang deme kang.. Iwan kata, toilet lelaki lak penuh gambo pompuan ala majalah Playboy.. Bahaya toi.. Dah la waiteress dia sume singlet n hotpants jer.. Peh tu kemain tunduk time lap meja.. “Jaga mata tu bang weh, skit lagi nak terkuar dari soket!” But it was fun.. Jangan esok laki gua pepelan pi solo tmpt ni.. Tido luar jawabnyer kang!

Advertisements

8 thoughts on “::toilet Restaurant::

  1. errr..kek sg wang xsalah aku ada gak restoran gini, kerusi suma toilet bowl, makanan aku xprasan lak serve cm tu ke x..hehehe..nway, hok g hooters tu kawe sukoooo…laki ambo tu gerenti terlebih sukoooo..

    Like

Mai Komen Skit...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s