::new chapter::

hello love!

miss me? hehehe..
so sorry gua dah lama tak update blog..
reli bizi with the packing and the moving and this, and that..
fuuhh!
owh for those who didnt know yet..
yap, ive already left Algeria for good..
its been a great 4-year there.. so lets put a fullstop to it and start new..

so here i am in TAIPEI, TAIWAN!
yap…
im back in Asia beybeh!!

amat berbeza..totally!
and first of all, takde dah orang nak pandang ko semacam coz now im blending in perfectly..
it feels great when u finally fit in but at the same time, kinda sad..
chesue tak retis dah skang! wuwuwuw…

no more orang tengok ko with amazed stare and asked to take picture together..
no more orang nak tanya dari mana ko ni, coz here they dont care much laa..
ate muka dah sama.. ingat sesama cina je laa..
and no more rasa proud to say “im from Malaysia” coz here, alahai dokek jer Mesia tu hah..
dah lali kot depa pegi balik Mesia..

the main point is..
IM NOT SPECIAL anymore!
boohooo!

hmm…
now aku rasa akan blogging weekly je aa kot..
opis baru adalah super bizi..
takde masa nak berkarya sangat (ekceli line tak clear! hehehe)
tapi arini ari Jumaat and tak bizi sangat so dan aa nak sinopsis skit dulu..

at the time being, aku takde umah lagi, baru aritu kuar hotel and pindah ke serbis apartment..
still looking with my house agent, si Debra..
ada a few in heart oredi tapi nak tengok lebih banyak so that i have more option to choose from..

kesimpulannyer, im doing ok here..
its been a week now and im still learning coz here its kinda different cara kerja and all..
lots to learn i would say..
but im looking forward to it..
excited!

owh, Datuk dah komen, bilik aku panas katanyer mcm sauna! hahaha.. ex-bos dulu pun komen gitu.. aku ni ada masalah suhu ke?
reli i feel fine with my aircond setting..
ate nak sejuk macam mana lagi ni?

Advertisements

18 thoughts on “::new chapter::

Mai Komen Skit...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s