::sneak peak::

ok ari ni baru start keja balik..
hows your Merdeka holiday?
mine are not so patriotic i guess..
no fireworks, no celebration..
huraaaaa *cricket sound*
demit we are soo not Malaysian eh?

since i have these two big baby boys in my house, wiken tetap sama jer kena fed them..
tapi kali ni we take it to the next level ek..
lets go sight-seeing to another Wilayah?
huraay!

reli last minit plan.. ekceli si Asrol dah usulkan lama ke enche asben, tapi being a slowpoke, i always be the last to know!
esok nak pegi, malam tu baru kabo ke aku.. hoh!
being them, ah gamble2 jer aa.. sume takyah nak prepare ke hapa..
bawak je ayo mineral berbotol-botol, togak itu jer..
dasar jantan khenn.. sume nak selamba kodok jer in everything!
but being me, aku nak aa prepare makanan ke apa.. takut karang kebulur tengah jalan ke hapa kan..
Algeria ni mana ada RnR nak beli makanan ke hapa..

mula macam tak mendapat sambutan gak aku nak tapau itu ini..
tapi aku insist to do it..
and i was right!
there was a time kitaorang stranded kat atas bukit nak turun jalan jem, memasing kebulur gigil2..
hah! licin burger hotdog aku buat…
tau lapo kannn…

mula ingat nak buat spagetti..
tapi tu aa leceh la pulak nak handle benda berkuah nih..
tu yang aku tukar ke hotdog tu..

owh we went to Oran & Tlemcen..
Oran, the second largest city in Algeria after Algiers…
Tlemcen, the Islamic Culture city… town tu aa yang patut Menteri Kebudayaan kita pi aritu tapi tak mai *rolling eyes*

ekceli this will be my second visit sebab aku dah pi aritu ikut rombongan Bos..
even Asrol dah 3-4 kali kot sampai Oran..
both of us keep on bragging bout it, dah sampai ke Santa Cruz, watsoever kat Oran tu..
tensen enche asben.. dia mula nak pi tengok ada satu tempat just like Santa Cruz in Oran but smaller aa kat Algiers ni jer, tapi tup-tup si Asrol suggest why dont we just go to Oran terus!
then shot to Tlemcen for a while..
alang-alang tengah cuti kan..

that part i will tell you on the next entry..
gambo still in editing process..
berlambak!
nak pilih yang terbaek punyer..

ok aa gua nk releks sat..
haihh..
baru semalam stress sebab timbang berat dah naik balik 49kg…
tapi why my hand keeps shoving this dabel cheeseburger in my mouth??
HELP~!

Advertisements

4 thoughts on “::sneak peak::

Mai Komen Skit...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s