::tayangan biskut raya::

for the first time ever, chesue gigih menggentel biskut raya ALL MY HERSELF!
syabas bete!
im proud of u…
kemain ikut bit by bit resepi dalam buku..
risau nihh…biskut tak jadik kang, berbakui aku nak hadap perlian enche asben!

its not pretty but its a start..
orang tak penah wat biskut raya la katakan..
gah dia len macam skit..
still berlagak nak tayang jugak kat blog..
hahahah..!

::cornflakes susu::

biskut aku merekah sebab aku pi penyetkan dia..
bongok!
patut takyah picit pun, dia akan otomatik leper sendri time bakar dalam oven..
yes! kesilapan pertama..
nasib aa rasa dia ohsem!

::suji kristal derhaka namanyer nih::

kenapa derhaka?
sebab dalam resepi dia soh boh kaler lain, tapi aku boh kaler lain..
dah aa terlebih kaler..
hambik kau, kemain garang biskut aku jadinyer..
patut dia kaler soft-soft je..
galak nau menuang kaler dalam adunan kann…

and aku tatau napa biskut aku leper!
mencik toi..
tak comel bolat2 punn…
aahh lantak janji rasa sama..
#ayatsedapkanhatisendri

alkisah nyer semalam aku dah tertepis satu balang biskut cornflakes!
huwargghhhhh!!!
dah aa biskut raya ko skit..
peh tu ko tepis pulak..
berderai laa kawan tu…
stress di situ!

wiken kena bergigih tambah lagik..
haihh…
mencik toi akuuu…
tu aa tangan huru hara sangat, merata-rata nak melibas..
kan dah terlibas biskut sendri..
padan ler muka…

wuwuwu~!

Advertisements

4 thoughts on “::tayangan biskut raya::

  1. Clap clap clap utk cik su yg berjaya buat kuih raya dgn jayanya sbb den satu hapa pun x buat..huhuhu, papepun salam Aidilfitri to che su n hubby di Algeria dgn ucapan kalau sedih nangis sikit sikit jeh k, makan kuih raya banyak banyak insyaAllah che su kan manis senyum spt biasa..hehe

    Like

  2. ooo..tertepis tu jatuh ke bawah..ingat tertepis dlm perut ko chesu…hehehe..gurao je..ni nk mintak maap…mintak ampunnnn dr ujung bulu idung smpau bulu kaki…*klaka kan aku nih??*

    Like

Mai Komen Skit...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s