::my bun-bun::

owh today kami di Algeria dah pose ek..
awal sehari dari Mesia..
tadi kemain sotong tangan aku siapkan juadah berbuka..
disebabkan aku tak pose *ehem* and its weekend, maka gua rajinkan diri aa wat juadah best-best skit for my sweetheart yang penattttt pose arini *tangan didado, mata pandang ataih*
arini buat nasi tomato, gulai daging, ayam masak merah and papadom untuk iftar pertama kami..

tadi sementara gulai kat atas dapo, gigih aku buat roti jugak..
hehheehe.. ate dah lama peram resepi Kak Lang kasi tu..
arini mari aa kita wat..
campak-campak segala benda dalam BM..
and wallah!

ekceli aku derhaka skit ngan resepi Kak Lang..
tambah inti separuh kaya separuh nuttela, then tabur cheese grated!

hehehe sesapa nak resepi Kak Lang, bley pi kat sini ek..
ok now im hepi!
resepi kak lang reli works..
lepas ni akan stick to this..
tengkiu Kak Lang!!
i laf yuuuu~!

Advertisements

5 thoughts on “::my bun-bun::

Mai Komen Skit...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s