::life is flat::

haah takde citer nak dikabo kan..
idea pun tak mari..
ate life pun itu-itu je hari-hari..
takde apa pun yang nak di excited kan pun..
B.O.R.I.N.G  as hell!

ada aa kot dua hari lepas pi tengok show akrobatik dari China nun kat Palais du Culture depa..
nice aa.. aku folo opiser aku ngan family dia..
saja nak tengok depa melentok liuk macam ulau..
and opkos, mencari another entertainment..
asik-asik akuu je entertain perot laki kat umah hari-hari.. kali ni kasi aku rest sambil tepuk tangan pulak ek..
memang menghiburkan gak aa..
most of the acrobats adalah budak-budak aged between 7-15 gitu..

lebih terhibur sebab enche asben kena masakkan nasi goreng untuk aku..
sebab aku tak dan nk masak kehapa coz the show start at 7pm and opiser aku nk pi awal..
hheheheh setap pulak tu!
deng this man laa.. kemain malas nak masak walhal sedap je dia masak weh, tak tipu!

no picture, sorry..
dah duduk dalam hall tu baru pasan hp bateri dah menjerit-jerit nak kiok!
hampeh..
aku dapat snap bedio tapi tu pun sat je..
gigih nak tunjuk ke enche asben betapa ohsem nyer show and you dowan to folo.. *yap, saja nak menjeleskan, heheheh!*

haih..
life is soo flat aa kebelakangan nih..
ekceli im trying not to think about packing my stuff..
yap! reli aa scary that word..

tah kehapa macam takmo blah je awok ni..
walhal tinggai 2 bulan je lagi ni weh!
haiyooo…
tatau nak start tara mana…
and Ramadan is juz around the corner..
bulan pose laaaagi aa malas giler nak mengemas!
aaaaaa…
bila nak start ni??
adeihh *tepuk dahi*

and the problem is i need to buy more things..
tapi enche asben kemain pemalas nak bergerak!
payoh toi nak ajak ke mana-mana itu budak..
bulan pose lagi aa takkan dia nak..
dah aa panas giler skang nih..
aku duk dalam bilik fail 15 minit pun dah bley berpeluh-peluh dahi, inikan nak jalan-jalan kat luar nun..
pehh.. rasa macam kena grill idup-idup je kang..

tapi pe2 pun kena start aa this wiken..
no procrastinating anymore chesue!!

Advertisements

Mai Komen Skit...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s