::juz a quicky::

hehehe..
hanya mampu sengih je gua ni..
memang gini laa kalo orang bersalah sebab tak update blog dah lama khenn..

ekceli ada je benda nak citer.. tapi being me, aku rasa tak lengkap entry kalo vogel takde bergambo!
and tiap kali ada je idea nak story, hengpon tah kemana laa..
gambo tak donlod lagi laa.. tak resize laa..
hoh!
aku dah la pemalas tegar!
once dah parking vontot depan laptop (siap bersila ataih kosi dah), sumpah berat rasa nak mangkit pi carik gadget2 gua nih..
maka takpe aa ni anggap je aa preview ek..

ok my wiken..
Jumaat gua goreng nasik lebih semalam je..
peh tu konon nak try wat roti with BM..
HANCURSSS alkisahnyer…
tak sampai ati aku nak snap gambo rupa dia..
sedih rupa eh!

dah rupa batu setongkol kehapa pun iyer gak.. i dont know where i did wrong..
aku rasa tepung tah kehapa aku pakai tu kot..
ate tulis kat kotak bla bla french bla bla ‘Pain et Gateux’..
gua ingat ok aa tu bley guna untuk roti..
im soo dead wrong!!
cibai toi!
ke BM aku ada defect ke hapa??
aaaaaa!!

nasib enche asben tak brani nak komen apa2..
aku tau dia nak gelak komen lelebih..
i saw you tried to hide your SNICKERING honey!!
tapi sure dia tak sampai ati nak kasi tambah pedih ati aku..
kang aku sentap, terbalik satu dapo karang..

tapi takpe..
try n error ye chesue, try n error *urut2 dada*
maka bertabah laa dan cuba lagi..!
ganbatte!

then malam tu kawan Algerian aku ajak BBQ kat Tipaza with bunch of frens..
aku set je… ajak enche asben and surprisingly, dia mo ikut!
heran gak aku.. selalu tu if aku ajak join grup aku ni takmo jee..

tapi itu pun ada citer horror gak!
apakah malang toi gua ari Jumaat ni??
im not feeling well that day and ended up vomiting inside the car and everywhere else aa..
haiyooo..reli not cool ok chesue!

aku syak the hot weather and the strict light from the sun..
being me, aku takley kena silau sangat.. aku akan sakit pala and pening!
semalam matahari not treating me nicely laa..
straight to my eyes..even aku pakai spek itam, still aku rasa tembus!
dah aa sepanjang2 jalan ke Tipaza tu, side aku matahari tu weh..
and Algeria ni takde pokok-pokok menghijau tinggi2 ke hapa tetepi highway to cover your view..
tambah parah gua..
then budak2 ni put all the marinated meat in our car sebab keta lain dah penuh..
tambah lak pasang ekon!
ya tuhann..

semalam dah dekat pukui 8 malam pun still terang, matahari ado lagi!!
hamaigaddd….
reli aku rasa berpusing-pusing perot aku..
and nasib baik aa enche asben tak marah i throw out in his car!
dah aa dia tengah nak juai keta tu..
hehehe..bini sungguh-sungguh laaa menjatuhkan saham keta dia..
mih mih mih… sorry laa laling..

after makan, again i throw out!
cibai toi aa.. what is wrong with u wuhmen??
dont speku… im not pregnant (i think) sebab baru minggu lepas gua letak bendera jepun..
cant be kan?
ahh 5 years of nothingness, i dont tink so laa..

aku rasa kali ni i was trigger with my fren’s flash camera..
dok flip flap flip flap menangkap gambo guna flash sebab dah malam kan, tempat gelap..
peh tu tala ke muka aku.. ingat lawak ke hapa?
tambah lak ada kawan aku ni pakai perfume ya tuhann, manis bau menusuk2..
berpusing lagi aa perot aku macam washing machine!
and again, thank you enche asben for understanding melayan bini muntah sambil urut-urut leher gua..
so tacing!
hehehehe…

even so, i dont feel sick like fever or anything like that..
i just need to vomit and thats it.. im good to go after that..
dia mai suddenly and after that.. ‘im fine now.. ok lets go eat!’
tapi aku tau kengkawan aku felt sorry for me and takmo stay lama-lama..
kesian takut aku makin teruk..
tapi dalam gitu pun, dekat kui 12 malam gak kitaorang sampai umah..
balik je terus tumbang…
ingat tumbang terus nak layan huruf ZZzz…
hoh takdenyerrr..
enche asben dalam gegelap tu sakan pulak ajak berborak..
dari satu topik ke satu topik…
last-last kui 3 pagi kitaorang tido!
baguih toi…

ok laa..
banyak pulak aku membebel kan..
kata nak buat quicky je..!
hehhee..
daaa~
*lambai ratu aprika*

Advertisements

5 thoughts on “::juz a quicky::

Mai Komen Skit...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s