::scary unta::

arini kena pi kedai cari reben, enche bos nak boh kat frame gambo untuk kasi adiah..

so pegi aa ngan driver dia..
sekali tengah bukak pintu gerbang opis, lalu sorang budak ni ngan unta dia..
terus aku cakap eh nak tangkap gambo laa..
bila dengar je aku nak tangkap gambo, laju je driver aku panggil budak tu..
aku ingat nak snap macam tu je..
rupa-rupanyer depa soh aku duk sebelah unta tu!
siap soh pegang tali dia lagik!
hamaigad!

it was stressful nak kasi unta tu duk diam..
hoh! asiiiik nak ke arah aku!
cemas gua.. hahaha..
::“hai saya cik unta nan macho, bley berkenalan?”::

reli aku cemas tak main-main ok time nih..
muka unta ni asik laa ke arah aku.. trying to nibble my clothes!
demit yu camel, stay still will ya!!
jenuh security guard aku nak snap gambo aku sebab aku asik melompat sebab terkejut..
asai aku pandang depan.. dia nk cecium aku!
pervert camel!!

::”eh dia tengok kita..eh dia jeling mataa”::

“im STILL not trusting u Mr. Camel!”
tengok betapa im trying hard to smile for the camera and pose..

last baru berjaya.. itu pun aku melatah-latah gak tu..
hahaha..bongek toi!
aku takmo dah tangkap gambo ekceli tapi staff-staff aku ‘dera’ aku soh jugak2..
aaaaa..
tak pepasai mak jadi si penarik unta la pulak pepagi nih..

budak yang bawak unta tu siap mintak duit lagi sebab aku amik gambo ngan unta dia..
amboii..
driver aku kasi dia 120 dinar (RM4), dia nak lagi..
aihh cukup aa tu.. unta je pun, bukan rimau ke hapa..
ewah ewah demand pulok!

tengok rupa macam dari Sahara side tu..
kata driver aku memang keja depa masuk town minta-minta duit gitu..
hmm..

ok thats it for today..
esok citer len lak..
err? if aku RAJIN ler..
mih mih mih!

Advertisements

7 thoughts on “::scary unta::

  1. 1st pic – nmpk ko cute, peha dh x kenny rogers.2nd pic – hurm…pipi dh x bolat sgt :)3rd pic – fuiyooo…chesu dah kurus lahhh!!notakakitangan : aku suka kaler kemeja ko..ceriaaa!!

    Like

  2. annie han yeon rinahh ini optik ilusi je nih..hahahapnstoberiaku tatau motif bw unta tu..tapi mmg ala minta sedekah la tu..aujinzkekecik dah pervert..apa nk jadi ni enche unta!pjotleemainan ilusi je nih..babat masih adoo..isk! isk!nota vontot: baju jusco je ek..hahaha!kekucingkatzitu yg ko nmpk dulu mek? buyuiazlianaim to gojez to nibble! hahaha..

    Like

Mai Komen Skit...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s