::maderfaker #$%&*::

haah aku marah!
cibai toi budak Algeria ni dok men call2 hp aku..
non-stop ok!!
aku dah aa duk jauh dari family.. dok lak sorang-sorang gini laki tengah takde..
bila hp berbunyi ke hapa aku suspen dowh.. takut apa2 emergency dari family ke hapa kan..
lelebih lagi bila bunyi waktu malam or awal-awal pagi..
tapi bila tengok nombor takde nama ni.. memang menyirap darah pahlawan aku..
segala naga nak kuar pi kokak setan nih..

it started last nite..
bila tengok nombor tak kenai as usual aku rejek je terus, no question ask..
tapi dia col balik.. rejek..col..rejek..col..rejek! banyak kali siut..
cilako ini budak persistent aa pulak nk jugak cakap kan..
ke kawan aku ni? ahh angkat aa..
last aku angkat aku cakap hello dia dok ‘Oui oui’ ngan aku..
ponggong la kauu..!
aku saja cakap english so that he knows dia salah nombor ke hapa, kot la dia ingat tu nombor kawan dia ke kan..

hoh im soo dead wrong!
dia MEMANG nak kaco aku rupanyer..
lelebih lagi dia dengar sora pompuan yang angkat..
last-last aku angkat aku jerit kuat-kuat BAHBIIII!
hahahha.. dipersilakan pi google translate ek apa kebenda aku jerit tu..
and pandang cermin, ada tak sama rupa diri tu (◜௰◝)

geram toi aku..
dah aa dia kaco tu dah kui 12 lebih..
tak tahan aku…terus cari application BB untuk block call..
dapat satu, terus install..
legaa…
ekceli dulu aku ada dah application Block’em untuk that purpose tapi macam tak lut!
tetap tembus nombor tu..
nasib baik application yg baru ni ok.. dia bebetui block..
sekali je ringing, terus dia hang-up the call.. bagusss!

TAPI!
sekali lagi aku salah..
dia guna nombor lain lak si maderfaker ni untuk kaco aku!!!
maka nyer, bertambah laa nombor dalam application block call tu..

hehehe.. yap aku namakan mereka2 ini dengan nama-nama yang aaaamat seswai ngan perangai depa..
and nampak nombor tepi tu 1/11.. that means dalam logs ni 11 kali dia call aku and kena block..
and itu untuk hari ni je ek…
itu tak termasuk time dia dok call rejek call rejek before i installed this apps..
call dia masuk dari kui 12.30 tengah malam, berkali-kali.. then dia givap kot sebab takley get thru..
then dia sambung balik kui 6.30 petang tadi sampai kui 10 malam.. gigih kan?
kemain semangat nak jugak-jugak cakap ngan aku.. retis sangat kau chesue? eh eh..

ini aa masalah duk Algeria ni..
depa sukaaa men tembak sebarangan nombor.. if luck baik, dapat pompuan melayan.. bonus aa bagi depa..
ada sekali tu aku dapat call ni siap promote diri cakap dia engineer bagai sambil trying hard to speak english.. so what? DO I LOOK LIKE I FUCKING CARE?
enche asben pun penah kena gak.. dia lagi best, terus letak hp tepi speaker tv..

citernyer bukan lelaki je suka wat perangai ni.. pompuan pun ada gak buat.. gedik toi!
orang Algeria ni memang kuat bergayut.. all the time ngan hp..
diaorang tak brapa sangat ngan sms.. depa prefer call berborak terus..
bila dah takde kawan nak borak, itu aa perangai gatai dok tekan je sebarangan nombor konon nak cari kenalan baru..
bangkai laa..!

ok aa nak pi tengok katun..
babai!

Advertisements

6 thoughts on “::maderfaker #$%&*::

  1. buyuiazlianaif pakai postpaid, col line sama adalah pree..menggeletar aku jerit tu beb tak penah aku maki org direct but it feels goooooddd! hahahh!aujinzmemang pun buat mcm tu selalu..mih mih mih!tapi mcm tak puas sb depa tak paham kan..so takde effect kehapa..R.A.Stakde keja, gini aa orang depa..lovelywaorg takde life beb..asilah sahirahehee bukan nigeria darl, Algeria..jauh beza tu..

    Like

Mai Komen Skit...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s