::hadap President::

hari ni President Algeria dah panggil bos aku untuk mengadap for farewell call..

kat sini if request nak jumpa President ke hapa, depa takkan kasi ko tarikh awal ke hapa..
ko kena standby je.. anytime Bahagian Protokol depa akan panggil mengadap..
tadi lepas lunch hour Bos dah dapat panggilan untuk mengadap..
so outrider mai untuk escort la..
laju je aku keluar ke balkoni nak tangkap gambo..
heheheh!
bukan senang nak tangkap gambo polis demeh nih..
ni pun aku sorok-sorok snap..

gini aa selalunyer if benda-benda official or bos aku nak travel luar dari Algiers ke hapa..
akan ada escort dari outrider gitu..
nama jer kau Diplomat, kena inform and mintak permission dari MFA untuk di escort ek..
sebab negara ni security is very tight aa when it comes to diplomats harus begini..

kalo dalam wilaya Algiers je, it will involve only outrider baju biru ni je aa..
tapi if nak travel luar dari wilaya Algiers, then Gendarmerie akan turut serta..
diaorang ni kira macam level askar aa kot.. baju hijau..
mostly depa jaga kat sempadan tiap wilaya..
itu aku tak dapat nak tangkap gambo lagik..
takuit!

eh ok aa takde apa ekceli aku nak cerita..
saja je tengah rajin nak update blog..
time rajin mari aa up story banyak-banyak even tah kehapa..

owh citer spongebob aku dah start!
see ya later peps!
bubyeee~
*lambai ratu*

Advertisements

6 thoughts on “::hadap President::

Mai Komen Skit...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s