::yet another wiken alone::

arini Jumaat so its wiken!
and pagi aku adalah diganggu sebanyak TIGA kali dengan panggilan hp dari bos!
huwarrghh rasa nak mengamuk je bila hp berbunyi pepagi wiken nih..
hoh!

tah kehapa bos aku ni..sekali telipon dah aa ini sampai TIGA kali col..
haiyoo suka sangat ke dengar suara aku???
napa laa dia tak kumpul je sume benda dia nk tanya and tanya sekali gus je?

and since TIGA kali kena ganggu, asik terjaga secara paksa, then tetido balik..then terjaga lagik..tetido balik..
perghh sakit otak i tell ya!
makanyer makin lewat aku bangun sebab tido jadi meleret-leret..
udah aa tu, mimpi benda merepek-repek in between the gap tu..
siap ada mimpi nages lagik! tak ingat pesai pa.. tapi nages aah..
cipan toi..

dah aa semalam aku tetido depan TV dengan bertuala je..
hahaha.. harapan konon nak pegi mandi, sekali terlelap time tengok spongebob..
terjaga and tengok jam dah kui 2pagi..
heret badan masuk bilik, pakai baju tido and sambung tido..
tapi kena kaco pulak pepagi dengan bos maka mood pagi adalah ke laut ek!

apa-apa pun wiken harus diteruskan..
buat nasi goreng bujang laju-laju..

::nasi goreng bodo::

basuh baju, sidai baju and mandi..
siap cecomei, wewangi..
and off to kedai DVD!
yes aku masih bergigih semangat setinggi gunung nak cari citer Woman in Black..
last week aku pegi katanyer hok version english ado dalam 2-3 hari gitu..

but to my disappointment, TAKDO jugakkkk!
huwargghhh.. tensen gua!
3 kedai DVD aku pusing ok.. dah aa hari panas.. kena jalan kaki lak tu..
tu blom kira kena kaco tetengah jalan.. orang dok panggil gua ‘chinois! chinois! japonais!’
hoh! mata kemain beso buntang ni ko cakap cina?
lempang nak!
malas aku nak layan.. lantak korang laa nak panggil apa pun..
gua jalan nonong-nonong pandang jalan raya je..

before balik, singgah kedai beli kopok untuk layan muve tah kehapa aku beli tu..
no good horror this week..
ingat nak amik citer lama The Exorcist hok first tu tapi serem sangat aa pulak citer tu..
kensel!
karang bertambah-tambah merapu mimpi aku malam karang..
dah aa takde sapa nak peluk kat sebelah..isk! isk!

ok aa..
gua nak sambung tengok katun..
esok-esok kita borak lagik..

Advertisements

3 thoughts on “::yet another wiken alone::

Mai Komen Skit...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s