::heppy~heppy Besdei to youuu::

today is my 16-year-n-still-counting-BFF’s besdei!

“HAPPY BESDEI DARLING~”

hari-hari aku tengok daily planner aku untuk update program visit delegasi Mesia mai Algeria, harus aa nampak ini dulu..
jatuh pada hari terbizi pulak tu..

so the nite before, after had my dinner, terus google pekebenda nk kasi adiah from afar nih..
hmm..?
then aku tanya sorang kawan aku ni penah tak beli bunga on9? is it reliable ley sampai tepat time aku nak? so dia kata penah and cari kampeni yg femes aa skit..
so i chose Bloom.com.my sebab aku penah dengar nama florist ni..

kamikaze je aku terus letak order sebab time aku boh order, it was oredi 23 April, 2am in Malaysia..
and aku nak benda tu sampai ari tu gak..
tawakalillah je laa..
im soo glad aa we have MBB2u tu.. fuhh! bank di hujung jari!

owh and yes its a bit pricey aa kat Bloom.com tu but for u beb, nothing can compare with the price!
peh dedau dada aku time letak order tu.. tak penah sungguh aku beli2 bunga nih..
kemain cuak jiwa tu macamkan nak beli untuk boipren!
kah kah kah!

letak je order, gua risau gak sebab esok tu aku takde masa nk reconfirm ngan florist tu dah dapat payment aku and dah anto ke idak sebab pepagi aku dah kena terus pi ikut delegasi ke Ministry ICT..
sebab depa akan proceed with the delivery after the payment oredi received..
tapi based on the website, they will inform you by emel or sms dah terima payment or dah anto ke recipient bunga tu..
so aku pikir positif je aa..

kebetulan kat Ministry tu ado wifi, suddenly my fren wassap with a picture of the flower…

::awww~ im soo sweet rite?::

hahahha… tak sangka gua udah jadi minah bunga!
but im glad she like it..
heheh and im glad for making her cried on her besdei! yeahh good job chesue (–“) …pbtthhh~!

anyway..
here’s for you dear..
have a good besdei and wishing you all the joy in the world!

hehheehe.. sori my BFF soo secretive!
tak kasi aku letak gambo dia kat blog aku..
but do i look like i care?
hahahhah!
ko tak kasi gambo muka, mak letak gambo kaki… *tangan di dado, mata pandang ataih*
ko tetap akan masuk blog femes mak ni noks!
hahaha!

love you beb!

Advertisements

7 thoughts on “::heppy~heppy Besdei to youuu::

  1. love u more babe! siot kan, abis make up mak ok, ilang vogue aku dah rupa panda! pssssst: current crave……. TONY ROMAS YANG CHE SUE BELANJA, kakakakakakakakBFF

    Like

Mai Komen Skit...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s