::korean SCARY ghost stories::

kalo ati tak kuat, sila jangan clik sini ek..
karang jantung korang tercicir, aku tak kuasa nak tolong kutipkan..
before the comic starts pun dah ada warning dah..
so you have been warned ek..

apa?
nak lagi?
nah.. klik sini pulak..

tengs to blogger Blog Tak Cool ni.. dari blog dia aa aku jumpa link nih..
citer-citer ni katenyer based on true eyewitness accounts
so kalo website tu tipu aku, tipu gak aa aku kat korang..
hehehe..

enjoy~!

Advertisements

3 thoughts on “::korean SCARY ghost stories::

  1. cik ecahkental jiwa ko cah..takpe abe ghana ramai nk tolong if ko ketakutan..kekekek!orglainygbuatekceli tak seram (cewah berlagak lagi tu)..juz terkujat jiwa sb benda tu MELURU ke muka kan..dah aa pakai headphone, SUPERNICE laa..bongcheon-dong tu yg mcm siut! gilerr toi! hahaha!

    Like

Mai Komen Skit...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s