::Yang the Cat::

this is how my Gtab looks like.. i love to use live wallpaper coz im cute like that!
hahahha.. poyo!

ini adalah the latest.. before this im using live wallpaper yang on trial.. tamat tempoh, dia soh beli the full version..
and being stingy-me, harus aa aku carik yang pree je kan..
then terjumpa this one!
PURRRR~FECT!
ekceli ini pun bukan pree, tapi berkat Blackmarket, harus aa jumpa yang pirated one..hohoho!
suka! suka!!

nama wallpaper ni Yang the Cat tak salah aku..
and the best part is, she meowed!!
soo tomey~!
and if ko garu2 muka dia or her paw, she will go purrrrrr~~
with her eyes half closed!
dabel AAaaaaawwww~!

and in full version, u can dress her with something cute like i did!
aku pakaikan dia buhny hat..
aritu aku boh spek.. tapi mcm tak nampak lak her green eyes, so aku bukak..
sooooooo CUTE!!!
owh, u can choose the hat, the glasses and oso the colour of her eyes..
on her meows, u can choose bunyi dewasa or kitten..
as usual, harus aa aku pilih kitten!

in full version jugak, ko bley setting dia berjaga all day, tido in the nite, ataupun tido sepanjang waktu..
part ni aku tak dapat lagi nak snap gambo sebab aku selalu lupa bila time malam!
heheheh..

under this company yang buat Yang the Cat, ado Ying the Black Cat, Siamese Cat and Panda tak salah aku..
tapi for me, Yang is the cutest ever!!

haihh sedih toi aku kan..
tak dapek bela a real cat, dapek hok cyber pun jaaadi la..
dapat dengar the soft purrrr and the meowing, aaaah soother the heart ok..

Advertisements

2 thoughts on “::Yang the Cat::

Mai Komen Skit...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s