::lets pray::

Dear God, if you cant make me SKINNY, please make my frens FAT! amen~

hahhha…!
amacam… rerasa doa chesue dimakbulkan tak?
kekeke..
so untuk merealisasikan doa itu, mari aa jamu mata dengan delicacy tengah hari chesue ek..
semoga perot korang meronta-ronta minta diisi selepas ini..
dan terus memperbaharui membership korang seumur idup ngan chesue!
tak mahai aaih, doblas hinggit jee…
miahahahh~!

::pasta tikachica::

semalam tekadkan ati untuk menerai menu lain pulak kat kedai abe kebab..
ekceli aku tatau rega dia sebab tak penah beli,
ate asai masuk je kedai abe kebab, mula je aku teringat nak try order pasta tapi sampai ke kaunter molot aku automatik mintak chawarma jugak! ceh!

so main tibai je la ni sambil menggenggam duit kertas 500 dinar (>RM25) ..
dapat resit.. 350 dinar (>RM17) siut!!
haiyoo.. plus ayor jus, total 410 dinar (>RM20) ..
isk isk! abih duit akuuu…
nasib baik aa bawak duit cukup..

bila bukak je kotak… humang aihh!
ni soh aku kenyang sampai malam ke??
dah aa time tu aku pakai korset.. so compartment perot jadik saiz XS..
last-last, aku tak abih and bawak balik je belen tu..
enche asben yang perabihkan sume..
sian laki aku kebulurr..
pemalas masak ini budak..dia sanggup je berlapo tunggu bini balik keja masak untuk dia..

so ari ni, memandangkan duit udah ciput..
mari aa tukar menu murahan je ek..
ari ni aku malas nak menapak pi beli lunch, maka minta local staff aku je belikan..
aku mintak dia belikan escalope kat kedai dia selalu makan..

escalope ni macam kebab gak la..
guna roti baget, isi dalam tu ayam/turkey, french fries, daun salad..sos harisa (cili algeria), mayo..
setap gilerrr!!! roti adalah crunchy dia press grill..
nom nom nom~!

::escalope::

and rega baru 160 dinar (>RM8) je..
dah aa roti panjang lengan aku!
kenyang pun kenyang..
owh ari ni mak tak pakai korset ek noks..
ahahaha..see! ke laut betui laa displin aku kan..
sehari je pakai, 3-4 hari tak pakai..
mana nak kurus cepat kalo gini chesue ooii…

and now im waiting for my chocolate milk to freeze a bit..
aku letak ayor cekelat kotak tu dalam freezer bos aku!
hehehe.. tumpang ek enche bos..

berat biji mata dah ni…
mana kengkawan aku ni nak ngajak borak sebelom aku terlentuk depan PC tetido ni??
help! help!

Advertisements

8 thoughts on “::lets pray::

  1. cik ecahportion org aprika mmg gini aa aku rasa..mcm bley kongsi 2 orang!buyuiazlianahaiyoo noks, mak ni nk sujud syukur kalo ado org juai nasik campur kat sini..kekucingkatzhehehe cheese weh..melekat2! nom nom nom..

    Like

  2. chesu, doa ko dah dimakbulkan..aku naik 1kg okeh!!! ko jgn doa pat ploh pat kali plak, mau aku obesiti..hahahahaa!! lee pn da tego muka aku ada bulat sikit..mak sukaaaa!!lalalaa..slalu org dok tego “awat kuruih sgt??” depa xtao aku xcukup tidoq…makan sama je..sehari klo aku xmelantak nasik mmg stress ok!! btw, pasta chicha ticka ko tu mmg mengiurkan…slurrrpp!! jilat screen je la.. (-_-)

    Like

Mai Komen Skit...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s