::new addition!::

tah pukui bape laa sms abang aku masuk pagi tadi..
sesedau time alarm untuk gi keja bunyik, dah ado dalam inbox..

“kak fidah dah bersalin kui 10.35am.. baby boy”

::adik takde nama lagik::

wuhuuu!
new nephew! laju aku cilok gambo ni dari FB abang aku..
excited oh!
err… tapi kontol aa jugak yang terkuar kali ni.. hmm takde rezeki nak dapat niece dari our family side..
takpe aa.. harapkan side enche asben je aa kot.. ada sekuntum je puteri..
kemain mak mertua aku sayang tu..
ada sekali kak ipar enche asben pakaikan dia jeans, bising mak mertua aku!
cucu pompuan pertama la katakan..
kah kah kah!

::muka tok ayah sungguh::

oloh olohh pipi labuh nihhh~!!
gerammmm mak ngah tauu..
dah aa muka abah aku sangat.. kekekkeke..
mano maghi muko klate ni awe wehh~!?

perghh.. anak abang aku yang kedua ni aku tengok cerah aa skit dari abang dia..
abang dia, si Danial dulu mendung skit la.. and mata ala sepet ikut kak ipar aku..

::abang Danial 2007::
::Muhammad Arief Danial, 5yrs old now::

ini budak banyak cikadak ni.. dah panjang akal jugak..
and tak reti dok diam jugak..!
dah aa jalan berjengket.. dah rupa ostrich aku tengok kengkadang tu..
owh and cakap Perak dia kemain pekat.. ate dok ngan Opah perak dia, hoh kalah mak ngah dia nyer slang..
dah masuk kindergarden tak salah aku..
excited heret beg skolah merata..

new addition takde nama lagik..
abang aku tak decide lagi kot..
tak sabar nak pelok syium ini bodak!
lekaih aa balik Mesia wehhhh…
aaaaaaa~!!!!

Advertisements

7 thoughts on “::new addition!::

  1. Izkan? sejibik..kembang aa ati pak aku bila tgk cucu dia hok ni..hehehhe!pjotleekenan ke tok ayoh nih..kekekke~! tu aa nak balik laju2 ni..dah abih kayuh dah ni..pijot lekas tolong tolak blakg! tak cukup speed nih!

    Like

  2. tahniah babe..aku da x larat nak kire anak sedara.. suma ada 10!! ahaha..taun ni bakal add on lg sorang.. mampoih nak bg duit raya..kalo kumpul umah mak aku time suma ada..aku jadik tarzan aja

    Like

  3. cik ecahthanks love..aku ni stil bley kira sb baru ado 2ketui ni je belah aku..belah laki aku ada 5 ketui..stil tak abih 2belah tangan nk kira so ok aa..mampu lagi ingat..hhahah!

    Like

Mai Komen Skit...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s