::dandan mendandan::

minggu ni intenet opis adalah  mencipan amat..
sat-sat ilang! sat-sat ilang!
taik betui aaa..
dah aa tetengah banyak keja dia ilang..
kalo tengah aku dok goyang kaki takpe jugak..

ni hari ni, 2 kali intenet ilang..
then tup-tup letrik pun takde!
bangkai sungguh laaa…
tak pepasai acik TERpaksa menjadi rajin pi buat filing..
hoh!

sementara takde letrik and time lunch hour nih..
bos pun dah balik..
makanyer, mai la giler cermin aku ek..
hehehe.. mari mendandan rambut!

::ignore the white strips!::

hehehe..
last time aku buat dandan lipan..
dah lama aku blaja buat, asik aa tak menjadi..
mebi sebab rambut adalah tidak cukup panjang and potongan layer..
so asik terkuar sana sini and tak kemas..

aritu try-try, eh jadi pulak!

::dandan lipan::

teruja gilerr!
lenguh-lenguh aa tangan aku terpusing2 nak buat benda alah nih..
siap short-break in between the twist tu..
tu pun aku tak buat abih sampai bawah.. aku buat separuh je, terus ikat..janji atas kemas sudah..

hmm apa lagi ek nak story?
takde mood lagi nak buat entry wedding kat Algeria..
bahan tak jumpa lagi..(aku malas nk carik ekceli..hehehe)

ok aa nak sambung kekemas meja..
satgi nak balik awal..
malam ni ada Tahlil & Doa Selamat kat umah bos..
harap my menses tak muncul arini..
nak join baca yasin!

till then..
bubye!

Advertisements

8 thoughts on “::dandan mendandan::

  1. kekucingkatzhahahha!jangan wehh..aku dulu kemain asik cabut terus merebak makin banyak..uhuks!cik ecahmuka acik tak seswai rambut pendek sebab muka bolat mcm bola..pnstoberidulu rambut aku pun byk gugur tapi since dok rajin sapu serum..ok aa skit..kalo idak, horror tiap kali sikat rambut..

    Like

Mai Komen Skit...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s