::supersensitif poyoness::

kengkadang we cant help it to merempan kat wall FB tu..
dok pung-pang like there was no one to read it..
bla bla bla… then bila orang tego, ko kesentapan!
dah tak pasai bergaduh sesama sendri pulak…
over sensitif macam budak baru mai period!
we human are basically attention seeker..
jangan tipu aa kata kita takmo perhatian..
memang ko kata ko tak kisah bla bla bla..

wall aku, sukati aku aa nak letak apa kan..

tapi at the moment ko letak status merempan kat wall, deep DEEEEP deep down inside u want people to interact with your status and tell you WHAT you wanna hear ONLY~!
but deep DEEEEP deep inside other people’s mind, they think that they NEED to give u a good advice coz it looks like u needed one..
ahh rakyat Malaysia kan memang prihatin.. peh tu sume ado Degree in Psychology~!
*tangan didado, mata pandang ataih*
that is the problem..
kau letak status as u are in deep shit..
and when people tegor, ko takley terima..
terus bina tembok beso China keliling kau…
switch on protective mode!
walhal kau yang dok up status emosi terganggu macam perempuan menepos!
orang Mesia ni prihatin terlebih dowh..
you’ve asked for it la kan…
its like ko tabur gula kat situ, of coz aa semut akan mai hurung…
bila mai komen yang tak kena kat telinga ko..
terus rejek!
wehh not all nasihat tu adalah sedap di dengar..
but u have to take it with open heart laa..
jangan aa terus jump to conclusion and supersensitif sangat…
if u wanna merempan and tamo terima nasihat..
aku nasihatkan ko start aa berkawan-kawan ngan cik Twitter ni hah!
ko nak merempan tiap 5 saat pun, takpe..

unless ko nyer follower pun makcik-makcik kelab Kaunseling..
itu aku tak jamin laaa…
hhohohhoh!
Advertisements

2 thoughts on “::supersensitif poyoness::

  1. setuju! tapi….. aku dgr org2 jenis mcm ni, diaorg x suka twitter even tho twitter tu tpt melepaskan status semata… diaorg ckp x paham la x reti la..padahal twitter tu la paling sng..x suka unfollow , suka follow.aku rs org mcm ni x suka twitter sbb…TL dia laju… so status dia up to dlm ms 5 saat dh ditenggelami oleh status org2 lain…ATTENTION SEEKER beb, mana nk suka status merempan dia tu org x nampak sng citer.

    Like

Mai Komen Skit...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s