::rezeki jangan ditolak::

ketat suar keja gua arini..

pepagi tadi gua dah hentam karipap sardin n karipap kentang & daging bawak dari umah..
ni tengah ari tadi tup2 bos panggil masuk bilik dia..
ingatkan nak kasi keja..
rupanyer nak kasi TUPPERWARE berisi mee rebus!
katanyer bini eh tapau banyak sangat.. dia tak abih so alkisahnyer, PA aa jadi DBKL..
hohohho…
dah aa lawak ayat bos aku nih..

u tak pose kan ari ni…

aih? perli ke hapa ni? rajin laa sangat PA dia ni nak pose ari Ahad kan..
hehehehe..
tapi muka atak sunyum laa bila dapat makanan pree!
hohoho! suka! suka!
tapi tadi kemain laa licin tupperware nih berminyak dek kuah mee tu..
berpusing-pusing..bersilat2 aku nak bukak..
oit.. ni ikhlas idak kasi ni?
siap acik bersingsing lengan baju aa dah tadi..
nasib baik dia nak terbukak gak last2 tu..
kalo idak, mau aku tala ke bos aku mintak bukak kan..
tah kehapa tupperware jepun dia nih..kemain ketat!
dah aa instruction kat situ tulis jepun.. aku pun tatau kiri or kanan ke nak pusing nih..
ni bukan kali pertama aa bos aku buat aku jadi DBKL..
asai dia tak abih makan sure dia tala ke aku..
dulu selalunyer pizza aa..
sure setengah gak aa dia kasi aku..
bos aku ni jenis makan tak banyak..
nasib aa PA nye jenis redha je menerima..
hahahha.. aku suka jeee…rezeki weh, sila jangan tolak!
ni satgi ado meeting ngan sorang Malaysian nih..
bos aku dah siap order mee goreng dari bini opiser aku..
MAKAN lagi aa jawabnyer satgi..
err…itu pun kalo suar aku tak tercabut butang dia aa…
hohhoo..
till then..
babai..
nak pi basuh tupperware enche bos dulu..
*sambil lambai ratu*
Advertisements

2 thoughts on “::rezeki jangan ditolak::

Mai Komen Skit...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s