:: at last~::


it is snowing in Algiers tonite baybie!
after 8 years since its last visit to Algiers, now Mr.White finally came to pay another visit..
i took it as a sign for me..
since its my last stay in Algeria (as if!)..
so He wanna show something different this year to me (mebi)..

despite that its kinda ohsem to see this for the first time..
err..? wait.. ive seen snow for the first time in Cherea mountain (Algeria).. then in Barcelona, Spain!
but it is still the first time in Algiers.. so lets call it FIRST TIME oso ok..
hmm..
despite the ohsemnes to have snow outside your very own window..
sejuk bedi begini adalah tidak ohsem sebenarnyer adik-adik sekelian!
rasa macam nak duduk tepi heater sambil berkelubung ngan slimut tak gerak2 ok..
which i did actually..
::3::
tv signal ilang terus!
ni sure satelite dish aku penuh ais nih kt atas bumbung nih…
hampeh!
and ari ni je dah 3 kali blek out..
sebelum salji turun, dia pakat ujan ais kaw-kaw lebat so biasa aa selalu je blek out bangunan aku nih kalo ujan..
then slowly ujan ais jadi makin halus..and now, i can see abih bumbung keta kat parking bawah all white covered with layers of snow..
rasanyer skang kat luar suhu dah 2-3degree kot nih..
i cant imagine kengkawan aku nun kat eropah, facing the negatif degree pulak…
fuhh!
aku yang blom zero pun dah rasa cekang segala kulit..
tegang rasa teks segala..opss!
biasa aa duk umah, free air skit..hehehhe..
pakai lak one layer of cloth..
abih sume bulu-bulu roma ceracak naik..
and thank god jugak its all weekend..
hehehe.. harus aa aku tak mandi sampai hari keja ni!
mandi P.Ramlee je laaa..
peram daki ek chesue!
tapi gua tengah bendela jepun ni, adoiii.. menyampah toi!
memang takley ngelak aa dari mandi..
takpe, hairdryer dah standby tepi dah..
kuar-kuar je dari bilik air, FULL BLAST!
ok you guys..
have a nice weekend ek..
i know i will!
bubye!
Advertisements

4 thoughts on “:: at last~::

  1. paling best kalau winter..pasang electric blanket..syok gilerrr tengah sejuk2 pastu masuk selimut..aahhhh sedapppp suam2. tapi lepas tu tengah malam rimas sebab panas sangat..

    Like

Mai Komen Skit...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s