:: no reception tonite, yeah! ::

arini malas nak capai kabel Hp dalam hengbeg sebab ini update pantas!

so no picture aa..

mood tak brapa cantik ari ni sebab perot masih cramp dari semalam tak sudah2..
dah sehabis daya gua kuarkan skil kepit-mengepit dah ni utk melegakan apa yang patut..
even aku tau cara ni takde kena mengena pun dalam sains perubatan..
masuk2 opis, bos sudah kasi keja hampeh yg paling aku tak suka!
kena call orang and kensel dinner hosted by him yang supposely buat MALAM ni..
see? last minit cancellation and u have to apologize segala on behalf of your bos..
im sooo fail in PR work laa..
keja-keja nk bohong sunat and taichi men-taichi ni adalah soo not me..
aku kan jujurrr (sumpah aci potong ayam!) mana reti bohong2 ni..
nanti mak gua marah!
tapi gua buat gak aa (even aku berungut2 sengsorang diri)…
dah aa reason for cancellation adalah lawak..
kucen kesayangan bos aku, si Jerry, pegi kencing kat area dining table tu and bau adalah kuat melekat abih satu floor tu berbau tengit and takley nak ilang bau dia dah.. (-_-)
tapi idak aa aku kasi tau reason tu kat all the guests weh!
hahahah giler ke hapa nk citer pepanjang perangai kucen bos kat Duta2 negara lain..
wat kena gelak je karang..
juz cakap ada hal yang tak dapat dielakkan je laa..
tapi gua lega jugak nih..
that means i dont have to go and jadi Supervisa kat Residen malam ni and tercanguk monitor orang makan sesedap, while my own asben rendam megi kat umah for dinner sengsorang..
YESS!
and esok adalah WIKEN~!
so happy weekend you guys..
owh before i forgot…
advance wishes for Salam Maulidur Rasul to all.. kitaorang cuti Ahad je..senin dah kena masuk keja!
ptbhhh~!
Advertisements

2 thoughts on “:: no reception tonite, yeah! ::

  1. kak langhehehe kami takyah jadi makcik kantin..kami kena jadi mandur je..kalo jadi makcik kantin, abih anak murid keracunan karang!kekkek..p/s-hanimon kak?we will see bulan 3 nnt ek bley je nk plan sesama..jeng jeng jeng~!

    Like

Mai Komen Skit...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s