::kamben oh kamben::

baru balik dinner ngan enche asben berdua kat Taj Mahal..

aku aa dari hari Khamis lagi dok berzikir kat enche asben nak ayam tandoori..nak ayam tandoori tak sudah2..
dari hari ke hari dia janji nak bawak..
hari ni tak kira, aku TUNTUT!
so mendapat aa tadi..
mak puas ati noks!
makan sampai ketat perot..
fuh..syabas bete!
last on the menu adalah tea masala..
teh susu ekceli.. tapi dia bubuh halia and buah pelaga..
nyum!
so time minom tu aku dok nyakat enche asben..
sebab aku tau dia memang ALERGIK kalo dengar nama kamben!
hahahah!
Me: B, sayang rasa teh ni sure pakai susu kamben…
B: euwww…mana ada! susu Candia kot (susu segar dlm kotak) *percubaan sedapkan ati sendri*

Me: ni kan restoran india.. pada depa kan lembu tu sacred god..even menu lauk pun mana ada daging lembu..
B: …………. *cengkerik*
hahahhaha!
yes aku memang jahat.. peh tu aku gelak2 kan dia!
muka kawan berubah dah bila my logika cannot be beaten..
hoho!
B: kamben busuk! dia tak mandi..
Me: abih tu lembu wangi sangat laa..dia mandi pakai sabun?
B: lauk dia aa bau tak sedap..busuk!
Me: HAHAHAHA..
sumpah aku takley nak benti gelak..
apa saja laa B..
adoi..best dinner ever.. siap ada entertainment from my other half!
kekekeke!
balik dari Taj Mahal restoran, terus enche asben hit the toilet..
katanyer penangan teh masala aa nih..
Me: hmm perot sayang tak meragam, sah aa tu susu kamben sb sayang kan suka kamben..
B: aah sumpah ni last aa minom teh tu..*sambil laju2 masuk jamban*
HAHHAHA..
kesian laki gua..
sure esok-esok dia takmo dah order air tu..
alergik sungguh dia ngan perkataan kamben tu..
apa laa dosa kamben kat dia..
EMMbeeekkkk~!
::20::
Advertisements

4 thoughts on “::kamben oh kamben::

  1. cik sibukhamboiii..mutton takmo, nak kamben international je perot ko ek..heheh tapi ekceli lamb lagi setap dr mutton kan..ahh sume sedara mara kamben SEDAP! nom nom nom!

    Like

Mai Komen Skit...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s