::epy besdei Nonot::

yeah its a bit late..

gara-gara takde mood nk berblogging..
gua salahkan cuti yang banyak!
maka jin malas bermaharajalela… hahaha..
so 23 Januari adalah besdei my lil-sister yang ke 27 tahun..
god i cant imagine yang adik aku dah besau godang skang!
aku kadang-kadang masih anggap yg adik aku tu still kecik lagi..
(even dia lebih besau, lebih tinggi dr aku!)
budak terlebih manja!
hehehe..
aku dulu time mak aku bawak balik dia dari spital, reli aku tak rasa lagi yang aku dah jadi kakak..
sebab beza aku ngan dia jauh.. 6 tahun!
sepanjang dia baby memang aku tak merasa aa nak dukung2 dia like a tipikal big sister..
its not that i dont want to.. but i cant!
faktor saiz yang tak mengizinkan aku nak dukung makhluk berat kalah sekampit beras tu..
heheheh..
yap! budak atas ni time kekecik kemain montok!
berat giler.. aku memang bley terbalik ke belakang aa kalo dukung dia..
penangan BF tak reti berenti sampai dah tumbuh gigi!
tuu yg paling manja ngan mak aku tu..
ate dia yg paling lama melekat kat dada mak aku!
rekod antara adik bradik, dia aa juara..
and now, she’s all woman..
dah 27 tahun dah..
haishh…
so Nonot, this entry is for u…

a year older is a year wiser..
wishing you all the joy in the world!
HAPPY BESDEI MY DIPLODO…(hahahha!)
Advertisements

4 thoughts on “::epy besdei Nonot::

Mai Komen Skit...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s