::update pantas from d opis::

semalam first day of the week adalah membizi giler!

even bos pepagi dah sms kata masuk lepas lunch hour, still, berlambak keja nak kena settle..
sib baik aa ari Khamis ari tu dah settle segala bala filing..
kalo idak memang membunuh mood sungguh nak hadap sume nih~!

bukti gua bizi…bley?
hahaha.. baru je 10 minit lepas cleaner aku clear up tong sampah aku..
dahh penuh balik!
malas aku nk kemas, lantak disitu..
terkuar-kuar isi perot tong sampah cenonet aku tu..
aku rasa bilik aku ni memerlukan tong sampah itam beso tu aa..
yang bley isi orang tu! hahahah..
hmm..
owh for your info, enche asben gua dah kembali gagah perkasa semalam..
siap udah request gulai ayam kurma pun for dinner..
alhamdulillah aa ubat opiser aku kasi tu berkesan..
tapi aku rasa dia kena mind setting gak tu sebab kalo dia sakit lagi, memang aku akan heret ke spital..
dah aa laki opiser aku dok cakap, ari tu dia sakit dia kena jab on the butt!
terus ketau lutut enche asben!
hahahaha.. apo ni? ari tu kemain champion gaduh ngan mamat Algeria 2-size bigger than u..
ni dengar jarum terus kecut!
fail sungguh laki aku ni laa…
apa lagi ek?
ok aa, megi aku pun dah kembang dah tu..
time to eat!
makan laju2 satgi bos aku masuk, nak pegang garpu pun tak dan..
babai u guys…
Advertisements

2 thoughts on “::update pantas from d opis::

Mai Komen Skit...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s