:: garlic bread meletup?::

kelmarin enche asben beli roti baget..

tu aku dah tau aa apa kehendak dia if dia beli baget.. nak soh aku buat garlic bread aa tu..
so malam tadi gigih laa aku menumbuk bawang putih and made the butter mixture..
potong-potong roti, sapu kat roti tu and bungkus siap-siap in aluminium foil..
baget tu panjang so i cut it into 2..
one for me, and one for him..
pagi tadi aku baru bakar my half..
aku tanya enche asben nak aku bakarkan ke hak dia, dia kata takyah satgi dia buat sendri lepas anto aku pi keja..
orait..
oredi pesan, panaskan oven dulu dalam 10 minit gitu baru masukkan roti tu..
bakar dalam 20 minit.. suhu sume aku dah setting siap2..
and ini hasil interbiu aku ngan dia tadi..

yap..
thats my husband alrite! (T__T)
haiyo… kena kasi intensive kitchen training laa lepas ni..
mau meletop dapo aku esok2 kang kalo dibiarkan nih..
*facepalm*
Advertisements

4 thoughts on “:: garlic bread meletup?::

Mai Komen Skit...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s