:: gigitan ::


lepas mandi tadi time lap2 badan, suddenly i saw this..

huh?
ni lebam apa lak ni.. obvious lak tu!
jelas nampak macam 2 tiny bite-hole lebam tu..
ni kalo mak aku tengok sure dia ckp antu ayo yang gigit ni..
time aku kekecik, mak aku selalu larang mandi time maghrib..
katanyer,

haa mandi aa time2 gini, malam kang antu ayo gigit kang!

and usually its true! esok tu sure je tang kaki ada je lebam setompok gitu..
being naive bebudak, harus aa takuit kan and percaya je.. walhal theres a scientific explanation for that thing to happen..
tapi now, antu ayo mana pulak kat Algeria ni?
ke Edward Cullen mai gigit aku time aku tido malam tadi?
kah kah kah!
hai enche Edward, toksah aa gigit kaki ai.. gigi je leher terus, mak relaaaaa yuuu!
*gediks!*
PANNG! dek enche asben baru tau..
hahahhaha!
Advertisements

3 thoughts on “:: gigitan ::

Mai Komen Skit...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s