:: biar lambat asai wish..EPY NUYER!::

yuhuu..EPY NUYER EVERYONE!~

heheh..aku memang selalu ketinggalan bas skit..biasa aa GMT+1 noks..
semalam amat tak best betui sambutan nuyer gua..
kebetulan pulak jepun menjajah tepat 31 Disember 2011..
sungguh laaa tak best sebab ari pertama kedatangan cik P adalah paling sakit!
yap! tummy cramps dan ditambah pula ngan migrain tetiba menyerang jugak..
kemain deme bekerjasama untuk menyerang aku..
super combo!
mood usah cakap laa.. segala benda bikin aku nak marah..
only woman can understand this.. bila peyet memang perangai macam monster skit!
and stock cekelat aku dah abis la pulak kat umah ni..
dabel MARAH!
the only thing that could trigger my happy mood, abih pulak!
haisshh..mencik toi!
mula rasa nak marah ke enche asben sebab dia tak belikan..
hehehe.. biasa aa tengah hormon giler, sume jadi mangsa..
sorry darling!
aku tak percaya ngan ubat painkiller untuk PMS so selagi aku bley bertahan, i’ll sleep on it until it dissolved sendrinyer..
so semalam seawal kui 6 aku dah bergulung macam ulat gonggok, berselubung dalam gelap, avoiding light sengsorang dalam bilik..
kui 11.30 gitu kot aku tersedar and wide awake pulak takley tido dah..
so sambung layan tv and tau-tau dah 12.30!
hmm ~ ::133::epy nuyer b..! (pttbhh!)
so there you have it..
sambutan nuyer kami yang grand la sangat

huhuhuhu…

no bunga api..
no konsert watsoever..
juz us in front of our laptop layan tahpekebenda sampai lebam!
haishh…
so wat is your resolution for 2012?
for me?
hmm..
nan ado laa.. tak kuasa aku nk berazam dah tua-tua ni..
sume tak tercapai je so better make it small je laa..
tahun ni azam gua adalah tidak mempunyai azam!
hahahahah!
bley?
Advertisements

7 thoughts on “:: biar lambat asai wish..EPY NUYER!::

  1. ivothanks for the invitation..annieari pertama tu mmg aku pun rasa nk starlite org..at least ko ada 3 calon kt umah tu..aku? hahahh! memang nasib laa…kekucingkatzdah lama tinggal perangai nk buat azam ni..takde makna..!pnstoberibuat SKT pun malas lagi nk soh buat azam..hohoooho! ce bayang azam ada dlm Hrmis jugak *pengsan!*

    Like

  2. epi nuyer chesu…aku pun ngadap tv je sambut nuyer. fyi, aku penah sekali je la seumur hidup sambut nuyer..msa kita kat dome tu..ingat x? hehehe..kenangan seh…sob sob.. (-_-)

    Like

Mai Komen Skit...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s