::juz rambling like owez::

hola u guys!

wahh amat bersemangat je bunyik nyer kan?
kekekek..
IT’S THURSDAY today!
so u know wat it means kan? yap! esok dah wiken..wiken..glorious wiken!! *nyanyi2 ala Rebecca Black*
gigih siapkan segala bala filing.. siapkan fail float..forward segala emel.. print emel masuk.. jawab emel.. fuh!
rasa amat berusaha gua ari ni..
ekceli mood adalah cantik sebab enche bos takde since semalam ek..
takde sapa nk interkom and aku xkena mentawaf bilik dia 8blas kali sehari!
semalam enche bos pi lawat wilayah Bouerra and today mebi sudah sampai di Bourmedes pulak..
hmm kedengaran Bouerra adalah seperti Switzerland katanyer..
tempat main ski orang kata.. heavy snowing there i presumed
tahun ni adalah snow sana sini Algeria ek..
tapi malang Algiers ni neraka sgt panasnyer kot, tak dan nak jadi snow, dah cair tetengah jalan..
maka me-redha je la ngan ujan yang non-stop melecak sana sini!
enche asben dah komplen2 sebab kasut Geox dia lencun tiap kali ujan sampai hari-hari kena ganti stoking..
tu aa kudukut sangat nak beli boot!
hehehe..aku takde aa nk pakai Geox aku time gini..
hancurr karang!


nampak tak kedai Miss Glam tu? hehehe.. ni aku snap from my office window..

cemerlang sungguh laa orang Algeria nih bukak kedai kasut tepi opis gua.. haihh~!
stress pulak aku tengok ari-ari dari kejauhan.. dah doblas kali aku berzikir kat enche asben ajak dia membuat lawatan ke kedai tu, haram satu pun dia tak layan!
ciss!!
percubaan gua untuk mintak duit je sekiranyer dia takmo teman aku wat lawatan, pun tidak di endahkan jugak! sentap tali usus gua laa ngan ini budak..
kang ada yang menukar profession menjadi toyol profesional memalam kang..
gua tauu dimana dia simpan semua duit! hahaha..
nama je aku ni bekerja dapat gaji segala..
tapi sesen pun aku takde dalam purse weh..
sila laaa percaya!
nak beli pad pun kena mintak kat Akauntan Negara aku tu..
dah 3 tahun lebih macam ni..
tiap kali timbul keinginan aku for something here, sure kena slash and lastly.. it died slowly!
mintak Bread Maker sampai kesudah aku tak dapat2 weh (T__T)
if reason for u wanting that thing adalah tidak relevant and tidak kukuh, mintak maap laa..PROPOSAL REJECTED!
tu pasai tiap kali balik mesia aku menShopping macam orang giler..
bila setahun ko peram perasaan soping ko tu, crazy i tell u! bila ko akhirnya dapat pegang duit sendri and bertemu lak ngan soping mall idaman kalbu!
your ATM/Debit card and your Credit Card are your new BFF!
orang lain, SILA KETEPI!
bila aku soping kat mesia, i never look at the price tag more than 10 seconds! grab n pay–>giler toi..
reli rasa macam shopaholic yang mental!
lelebih lagi if kuar soping ngan enche asben yang sama mental ngan puan bini..
itu lagi dasyat dari aku!
dah la barang lelaki lagi mahai dari pompuan, i tell ya…
he used to spend nearly 8hundred for a pair of limited Levis!
hoh! even aku giler soping, for that kinda amount, i could have bought tons of clothes..
so not worthit laa if bayar that price, ko dpt SATU je benda..huhuhu..
but i dont argue la with him.. he earned his share..his money, so he can do watever he wanna do..
cant blame him..dia pun memendam perasaan giler soping dia gak, same with me selama kat Algeria nih..
haih…
baru je cakap, ni enche asben dah call, soh aku jalan kaki turun ke kedai Geox lepas abih keja..
cari boot la tu.. tak tahan kasut dia asik tembus air!
kekekekek…
ok u guys..
till next time…
Advertisements

7 thoughts on “::juz rambling like owez::

  1. salam,eh..geox kat msia price range dia brpe eh? lom penah masuk kedai geox mesia..tapi sini ada jual ankle boot geox agak cun..rega masa tgh sale ni lam leh kurang RM300..kasut pumps lak lam RM240..berbaloi ke beli? ke lagi murah kalo kat mesia?

    Like

  2. cik sibukmsia price range adalah giler sume more that 300!sila jgn aa cuba2, better beli luar la..ari tu try beli pumps kt geox mesia sb kat sini asik la takde saiz..xsalahnyer 700 rega asal dia, lepas diskaun half price baru mampu beli..

    Like

Mai Komen Skit...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s