::i WANT you! ::

ada seko kucen comel tersesat dalam bangunan opis aku..

the security guard yang jumpa..
sib baik laa yg jumpa tu pun pencinta kucen..
so he gave her a home inside their post..
letak tepi heater coz its quite cold outside..
she sooo adorable!
dah aa tak takut langsung ngan orang..
she juz scared of cars and the sound of it..
mebi ada kejadian yang menakutkan involving cars kot..
dah lama aku nak tangkap gambo dia and show it to u guys..
tapi asal aku turun sure lupa nak bawak hp..
sebab dia jarang kuar..
duk memerap dalam post guard like a big diva tepi heater..
aku malas nk bukak post guard tu, segan! so whenever aku nmpak dia kuar, aku akan turun..
i can see her from my window if dia kuar..
so today, aku tengah tengok ke luar then i saw her outside the post…
tengah main tali ngan security guard aku si Wahid..
so quickly, i grab my hp and straight away turun..gigih!!


she’s not wet ek..

its because she sat next to the heater for too long.. humidity some more..so nmpk macam basah..
aku pun mula-mula nmpk dia terkejut gak..
ni sapa pulak simbah dia ni air tetengah winter sejuk gini..mati gak budak ni kang!
hhehehe she sooo playful!
sibuk nak main..

aaaawwww~~~!

aku nak angkat dia pun dia gelupur-gelupur nak turun sebab nk kejar tali tu..
tapi yang penting dia tak takut orang..
even ko gedik-gedik jari ko kat dia pun dia akan menikus, goyang-goyang vontot nk melompat tangkat jari ko..
soooo CUTE!!

tapi enche bos aku dah ‘pinang’ dia dah..
kata Wahid, bos aku dah tengok dia and cakap nak amik dia bawak balik lepas balik dari lawatan ke Biskra!
huwaarrrgghh…
lepas ni susah dah laa nak tengok dia..
haih sapa laa tak jatuh ati kalo gini comei..
aku dah agak dah enche bos sure nak punyer..
dia dah ada seko kat umah nun tapi jantan, si Jerry yang sombunk!

gebu macam ni gak tapi kemain takmo kat orang! aihetchu Jerry!

harap si comei lepas dah layan Friskies, sila jangan diva n sombong mcm abang Jerry ok…
muahh!
p/s-tadi nk cium2 dia tapi alahai masam la pulak ko mek kecik..brapa abad tak mandi nih..
Advertisements

6 thoughts on “::i WANT you! ::

  1. Iz says:

    comel gila muka innocent je kucing tu.. macam puss in boots. hahaha.. apa nama dia wei? tolong letak nama retis sikit ye.. paling koman pun jenab ke.. hahaa

    Like

Mai Komen Skit...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s