:: Audi tu yop! ::

pemandangan ini adalah perkara normal di Algeria…

lumpur bergerak tu, my fren, adalah AUDI A3 ek..
and keta tu adalah BARU based on the year aku nampak kat plat dia..
tahun 2011 kuar tu..
ive tried so hard to snap the clearest picture untuk dijadikan bahan kat blog aku!
hahahaha!

gigih ok gua jadi paparazi.. kalo part nak mengata, memang aku semangat!
dah aa time tu jem.. keta sebelah lak dekat ngan aku tengah bukak tingkap lak tu.. segan aku nak meneruskan kerja paparazi gua..kang dia kata apa hal lak budak asian ni macam tak penah tengok keta!

Audi tu yop! giler toi berselaput debu dah buley jadi papan itam dah..
kaler asal dia adalah putih aku jangkakan..
pemandangan gini adalah normal kat sini..
itu baru Audi, blom BMW segala..

orang Algeria memang pemalas nak basuh keta!
diaorang hanya akan guna sebotol air size botol mineral 1 liter untuk basuh tingkap depan and blakang..
janji nampak depan and blakang, cukup aa pada depa..
sebab pada depa, satgi kena ribut pasir ke hapa, kotor balik..
so takyah basuh!
dengan harapan esok ujan, kira basuh aa tu.. free pulak tu!
syukurrrr… *tangan di dada, mata pandang ataih*

cermin sisi tepi tu pun kadang2 selaput gak..
itu tak penting sebab depa bukan guna!
penah aa aku nampak ada keta ni selamba je jalan dengan cermin sisi masih terkolap tak dibetuikan..!
adakala, cermin tu aku tengok kemain bengkok ke arah tuan keta instead of untuk tengok benda blakang..
ya..mereka amat bijak laksana!

ok settle umpatan untuk hari ini..
esok ada bahan lagi, gua up lagi citer!
hehehe…
chow!

Advertisements

5 thoughts on “:: Audi tu yop! ::

  1. Iz says:

    Hahahahah aku ingatkan memang kereta dia kaler tu. Sekali ko cakap debu. Mak aihhh debu sampai macam tu. Patut la ko cakap lumpur bergerak hahahahahaha. AKu dulu duduk bujang pun langsung tak rajin nak cuci kereta. Harapkan hujan tolong cuci jugak. Hahaha

    Like

  2. pnstoberiini biasa masih nmpk no plat..ada tu sampai plat pun tak nmpk dah weh..!kekucingkatzhahaa..bertambah berseri muka weh kalo bubuh..izaku pun sama tapi idak aa berkerak mcm tu sekali..at least abang ane ada tulun basuhkan..7 winggit je, siap vakum lagik..klass~!pjotleehoit! hahaha AEN chesue still berseri even tak mandi sebulan ok..hahahhha!

    Like

Mai Komen Skit...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s