:: takde citer::

entah apa kena skang ni takde mood sungguh nk berblog..
takde sumber inspirasi kot..?
walhal baru je cek Nuffnang nyer income, patut lagi bersemangat laa kan bila tengok hasil membebel tah hapa-hapa pun still dapat duwet juta-juta..
dah bley kuarkan pulak tu..cewahh! bunyik mcm laa banyak sangat pun..

ekceli ada je aku nak story tapi ada je halangan tau..
sila laa percaya citer torak aku ni..
tiap kali aku snap gambo, dah terpikir ‘haa satgi nk story aa hal ni’
tup tup bila nk story, time tu aa kabel hp tak bawak laa..
intenet mencipan laa..
bos panggil-panggil laa…(eh? aku blog kat opis ke? ek?)

banyak ok gambo aku snap dalam BB aku tu konon-konon nk guna untuk blog..
dah basi abih sume..
isk!

kat umah memang aku kemalasan berganda-ganda laa..
once dah landing bontot kat sofa depan tv, kemain lemau rasa nak mangkit pi switch on laptop..
and kalo aku on pun karang, tah merapu meraban je aku surf sana sini..
last-last dah dekat time ngantuk..terus off laptop..
baru terpikir ‘ehh? tadi bukan nk wat entry blog ke? ahh esok laa’

and this my fren, akan berterusan dan berulang-ulang sampai aku sendri pun tak ingat dah bila last aku wat entry..
so korang hadap je aa entry lama-lama aku tu dulu ek sementara jin rajin nk merasuk aku nih..
harap maklum je la, mak gigih wat-wat bizi wat keja skang nih..

lalalalalaaaa~~

p/s- masak pun dah malas skang nih, apakan nk membebel dalam blog..haih *geleng-geleng pala*

Advertisements

Mai Komen Skit...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s