:: mood rajin terlebih ::

haah.. rajin meng’oter blog, bukan wat keja pun!
haihh… mencik aku dah ngan emel opis ni.. hari-hari mengundang carutan berganda je dari aku..
so untuk tidak membuang masa, maka mari laa menggodek blog sendri..

mula-mula tadi aku dah wat lain.. peh tu tak suka konon nak aa patah balik..
TAK BULEYYY!
huwaargghh cuak sat sebab aku malas nak cari dah template lama aku tu..
(tidak ingat jugak kat mana aku korek)
maka, terpaksa aa aku menggagahkan diri untuk meneruskan perjuangan untuk cari template yang aku suka bebetui supaya blog tidak berupa agak cacat dikemudian hari..

so takat ni aku rasa, bertahan je aa dulu ngan template feeling-feeling kekanak nih..
malas aku nak mencari lagi…
konon nak try je, penyudahnyer takley reverse gear!
padan muka.. takde keja, cari bala kan…

ni pun aku kena manually betuikan width dia.. jenuh gak aa aku google nk blajo HTML codes jadah tu sume..
sebab dia kecik sangat and tersepit dekat-dekat sume column tu.. serabut aku tengok!
tak reti aku nak kira aih.. itu je sehabis boleh aku buat..
karang lelebih kang, mau jadi tikus baiki labu!

so berlega je dulu ngan hok ini ek…
till next time..

::lambai ala miss unibers versi ribena ek::
Advertisements

7 thoughts on “:: mood rajin terlebih ::

Mai Komen Skit...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s