::weng weng ::

yes im a bit weng now, thanks to ubat sesema mesia yang sungguh powerpuffgirl!
semalam satu ari aku takde mood dek bersin non-stop and idung dah rupa waterfall..
giler aku bersin, abih bergegor laa tingkat 3 nih..sib baik enche bos takde, balik mesia coti..
if not, sure dia perambat aku balik..BISING! hahaha..

reli takde mood semalam.. nak buat hapa pun rasa bengong2 sebab otak bergegar tiap kali bersin ala bazooka..
rasa nak marah tu, sedia maklum aa bila tak sihat kan..
and to top of that, TISU tak mandang!!
kimak sapa lakkk rembat abih sume benda dalam bilik aku ni!??!
aku tau aku ada simpan 2-3lai tisu restoran yang aku dapat tiap kali beli kebab kat tepi PC aku ni..
sume ilang! kepundekan sungguh! tiap kali aku cuti memang langsai harta benda aku..
ni mana aku nk selet ingus ni??
aaaaaaa~~!

jangan kata tisu.. pen pensel aku pun tah mana pegi!
geram betui aa budak-budak ni..
tatau nak marah sapa sebab ramai je masuk bilik ni sebab fax machine dlm bilik ni..
hisshh! lepas ni tiap kali nak balik cuti, memang kena simpan segala stationery aku dlm bilik kebal kehapa nih..
tu kira nasib baik aku sorok stok air mineral aku..
if not, sesedap rasa je depa ni buat ala wakaf..
ingat aku beli pakai duit opis ke hapa… sajakk je pakai memandai-mandai..
DUIT sendri ok bai..!
takde saham kebajikan ke hapa dalam tu ek..

eh melalut pulak..
hiks!

ok sambung..
semalam sampai umah dah rasa separuh demam dah..
terus tak kuasa nak masak dinner.. soh enche asben pepandai aa membawak diri ek..
aku nk tergolek je rasa skang ni..

telan ubat sesema Hurix 2 bijik and tunggu hasilnyer..
huh..tak lut!
hampeh…
terus aku up ubat sesema FIL aku kasi ari tu.. 2biji!
ni  kalo esok tak ok gak ni, memang MC la aku..
30minit kemudian…weng-weng…ZZzzzzZZzzz!

mangkit pagi ni.. alhamdulillah rasa ok skit even perasaan malas tak sehat masih ada..
tapi lawan and terus capai tuala..mandi!
pakai lelawa to perk up the mood for today…
and now im at the office.. a bit blur and gloomy..
thanks to the weather today..
HUJAN + sejuk asap kuar kot molot bagai dari pagi sampai laa..

musnah impian nak pi beli kebab arini!!!
cisss!
baru je berjaya pow enche asben 200 dinar konon nak gi beli lunch tengah hari ni..
last-last kena tunggu balik karang masak nasik aa jugakk…
aku lak tu yang kena masak!!
dabel cissss!

Advertisements

2 thoughts on “::weng weng ::

Mai Komen Skit...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s