::live broadcast frm Felda Keratong 1::

Hi guys…miss me? Heheh poyo gua bila kekok sure soklan bodo kuar..ok not fuhni!

Saja nk test blogging from BB gua ni..fes time dowh! Suspen acik! Hahaha!

Ok…gua broadcast live ni dari Felda Keratong 1, umah mertua gua..arini pundi kencing adalah biadap nk terkencing sgt, maka hasilnye, kui 7 acik dh kena mangkit mandi!

Iyer la kan xkan nk mangkit pi toilet then masuk smbung tidoq kot..dh sah2 nk p toilet kena lalu dapo and mak mertua ado tercatuk tgh wat bekpes kt situ!

Giler sejuk mandi ayo kolah pepagi..brrr! Terkejut segala bulu2 gua yg masih mamai xreti mandi ayo sesejuk nih..

And sebab aku kena mandi awal, mana aci enche asben sedap bergulung dlm slimut!! MANGKIT B, pi beli paper sat!! <<Hohoho..dengki!>>

Dh wangi2..pi lepak kat hall layan FB sepam dua..nyuruk sat! mak ayah mertua aku asai nampak muka aku je, soh makan!xreti aku nak taichi dh..mak weh, anak menantu mu ni dh ckup gebu dh ni, vontot dh setalam!

Hmm..ekceli byk je cite sebab ni dh hari ke-4 aku kat sini..semalam enche asben bawa makpak dia and aku pi Tanjung Lumpur pekena sifut! Nyumm! best bila dapat masuk Kuantan after such long years, my hometown!rinduu..

Gambo nanti aku up dlm entry len..feeling fotograper pro lak kitaorg ngn kamera bru beli..hiks!

Ok, gua chow dulu..enche asben nk ajak gua gi mana lak tu..haihh semedang nk seret bini!nak tengok tv pun xsonang..

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Advertisements

4 thoughts on “::live broadcast frm Felda Keratong 1::

Mai Komen Skit...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s