:: hureyy! ::

im soo sexcited nowww!
bajet for my tiket dah approved!
gua nak sengih sampai malam hari ni…

dari malam tadi lagi aku dok cek inbox tunggu emel dari HQ hal bajet nih…
dah terasa-rasa je akan approved..
gua dapat agak yang gua memang akan diperam setahun lagi kat sini..
hint tak hint laa HQ tu.. aku tak caya aku akan duk sini 3 tahun je..sure lajakkk ke 4-5thn ni..!
dah maklum sangat perangai HQ tu..
lelebih lagi negara hardship gini..
cuba kalo aku duk New York.. aku rasa 2 tahun dah kena halau balik, berjijit orang kat blakang nunggu nak ganti..

*ehem* apa aku merepek tadi ni..? owhh..

so, masuk je keja pagi ni, internet takde lakk…. cibai toi!
saspen noks…
bila ada je balik internet, terus gua bukak silat inbox and *jeng-jeng-jeng* there it was!
HURAAYYY! *lompat bintang!*

ekceli aku patut up citer semalam aku pi tengok show kebudayaan Indonesia..
tapii…ahhhHH! ini lagi penting!! hahahah!
fuhh…
tak sabo nak balikkkkk!
ni aku tak ngabo ke mak aku lagi ni aku nak balik next week je lagi ni.. heheheh!
konon nak kasi suprais laa..
tapi karang sok aku sampai depan umah, pintu berkonci, padan muka aku!
buat la suprais lagi kannn..

ok skang gua nk gi harass travel agent wa pulak..
mintak tiket dulu, bayo kemudian..kekekekek~!

so see ya in Malaysia!!

Advertisements

3 thoughts on “:: hureyy! ::

  1. Bawak balik pompuan algeria sorang dua pls. Nak train masuk miss universe wakil malaysia. Errrr fridge magnet pls. Nak 5. Kalau tak boleh, siap sedia keta diterbalikkan mcm kat algeria tu.

    Like

Mai Komen Skit...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s