:: ohhh panas nyer ati!! ::

omg!! gigil-gigil tangan gua tahan marah nihhh…
sesejuk tapak tangan rasa nk melempang orang..

#$%^&*( babi pundek punyer makhluk!
haaa kan aku dah meletup!

bongok toi if dealing with stuck-up people like this ok..
siap inform penah dulu jadi Ambassador (bukan Malaysian ek) laa itu ini..
so if penah jadi Ambassador, takkan tak reti2 wat keja? where is your diplomatic skill? eeeeee!

salah ke aku if nk follow up je on the progress..? FOLLOW-UP je laa bodo..bukan paksa ko anto skang jugak pun!
bos aku yg suruh follow-up and remind them..
tup2 mengamuk kat aku lak..
kata dateline bos aku kasi untuk dapatkan input2 tu tak patut sebab too short.. kitaorang yang salah katanyer!
cibaaaaiiii!
if ko tak setuju ngan dateline kitaorg, napa ko tak reply fax kitaorg tu saying that you need more time?
berat sgt ke nk telipon? tak reti guna emel?

banyak kali aku bertaki, cakap we are not pressuring you… im juz doing MY JOB, following up on the progress thats all…
tapi dokkk laaa bising ckp kitaorang tak patut laa letak dateline.. bos aku salah!
aiiihh main kaso nampak?!
dah tu bior je ikut suka bila ko nak anto? if bior tanpa dateline, taun depann laa ko anto! jamin!

dah aa dok mempersoalkan apsai aku yang call..
aku ala-ala tak layak cakap ngan dia… level dia tinggi sangat ke?? woi ko tu BEKAS Ambassador je!
hoi la bodo mcm kamben! dah PA ko yang pass thru ke ko…pegi aa maki PA ko!
jadahhhhhh…

jenuh aku nk menerangkan situasi yang aku ni FOLLOWING-UP je… siap say sorry ok! apakah salah aku niii??? tapi sbb im trying to be profesional, knowing his level n me..aku tetap try to be polite..walhal gigil dah kontrol suara..
tak paham english ke apa cibai ni???
ni yg aku benci dealing with Arabs! eh arab ke dia? Tunisia is not arab..they are Magreb country.. aahh tatau nk classify under apa… pegi mati bley?!

aku paham laaa report tahunan memang amik masa, no need to tell me..
tapi ni yearly report.. taun sudah ko tak buat ke??

dok bising2 ckp banyak keja laa watsoever bullshit..
abih tu..bos aku ni dok kat opis goyang kaki je ke? takde anto report ke HQ?
wah wahhh wahhh… sajak ko ek!

fuhhh…letak je telipon, terus aku meluru ke bilik bos ngadu!
bos aku pun tak terkata apa…
dia pun agree ngan aku…
dah tu takkan tak letak dateline kann… bengong ke hapa!

ahhh…ni baru separa Arab ok… tu blom dealing ngan orang arab bebetui…
lagi macam hapa tu..
stuck-up shit yang tak reti say sorry and admit that they are wrong!!

oh god!!
sakitnyer ati akuuuuuuuuu!!

Advertisements

Mai Komen Skit...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s